POBEGAO U CRNU GORU! Otkriven identitet nasilnika - mladića u Novom Sadu zverski prebio šef obezbeđenja kladionice? (VIDEO)

Novosti online

12. 09. 2020. u 14:24

MLADIĆ sa snimka brutalne scene nasilja u centru Novog Sada je Ilija K., šef obezbeđenja u kockarnici "Maxbet" koji je, prema nezvaničnim informacijama, posle iživljavanja na mladiću pobegao u Crnu Goru.

ПОБЕГАО У ЦРНУ ГОРУ! Откривен идентитет насилника - младића у Новом Саду зверски пребио шеф обезбеђења кладионице? (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@Silvana71376830

Na autentičnom snimku sa nadzorne kamere se vidi kako Ilija S. krvoločno udara drugog mladića dok ovaj onesvešćen leži na zemlji.

Potom mu je, dok je ovaj onesvešćen ležao na asfaltu, naočigled dvadesetak svedoka polomio obe ruke u laktu i lomio mu je vrat. Ako preživi, žrtva će biti doživotni invalid.

Kako se nezvanično saznaje, žrtva je brat menadžera u "Maxbetu".

Ostali radinici obezbeđenja u Maxbetu iz firme-ćerke "MaxProtect" se takođe vide na snimku kako stoje sa strane i posmatraju.

Jedan od njih je nakratko pokušao da odvuče kolegu, ali se brzo povukao. Svi su rekli novinarima da ništa neobično nisu primetili i da nije bilo nikakvih događaja.

U novosadskoj Hitnoj pomoći su sakrili od medija da je mladić koji je žrtva sadističkog prebijanja uopšte prevezn u Urgentni centar.

O napadu nisu bili raspoloženi da govore radnici koje su novinari zatekli sinoć ispred objekta gde je mladić pretučen.

Kako tvrde, “ne znaju, niti su čuli da se nešto slično desilo kod njih u blizini ovih dana”. Ništa od onoga što se vidi na snimku.

Ilija K. je pre ovog posla bio šef obezbeđenja u diskoteci "Paradizo" i već je učestvovao u više nasilnih događaja. U smenama je prema kolegama bio prilično agresivan i arogantan, rekao je jedan radnik "Maxbeta" koji je insistirao da bude anoniman.

– U poslednje vreme u firmi su velike tenzije. Sa početkom pandemije posao je naglo opao i nervoza je bila prisutna na svakom ćošku. Svi smo čuli priče da je dosadašnji vlasnik prodao "Maxbet", ali to nama niko nije potvrdio – kaže ovaj radnik.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)