UŽASAN SNIMAK IZ NOVOG SADA! Divljački tuče mladića koji leži na zemlji, a onda mu lomi obe ruke u laktovima (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti online

11. 09. 2020. u 22:32

NA DRUŠTVENOJ mreži Fejsbuk širi se snimak brutalnog prebijanja mladića u jednoj diskoteci u Novom Sadu

УЖАСАН СНИМАК ИЗ НОВОГ САДА! Дивљачки туче младића који лежи на земљи, а онда му ломи обе руке у лактовима (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Facebook

Na snimku se vidi kako mladića nasilnik udara pesnicama, a kada pada u nesvest, nasilnik nastavlja da bije besvesnog mladića pesnicama iz sve snage.

Upozoravamo čitaoce da je snimak uznemirujuć.

U jednom trenutku se činilo da neko kreće da ih razdvoji, međutim snimak je tu isečen.

Odmah zatim se nastavlja još jezivijom scenom, kada nasilnik onesvešćenom mladiću prilazi i lomi mu obe ruke u laktovima! 

Kako se navodi u komentarima na društvenim mrežama, ovaj snimak nastao je pre nedelju dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (29)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!