MLADIĆ sa snimka brutalne scene nasilja u centru Novog Sada je Ilija K., šef obezbeđenja u kockarnici "Maxbet" koji je, prema nezvaničnim informacijama, posle iživljavanja na mladiću pobegao u Crnu Goru.

Petar

13.09.2020. 08:34

@Skandal - Mislim da je vreme,da drzava napravi zakon o obezbedjenju da ne moze ko hoce da radi.Nego firme sa licecom koje ce proci stroge obuke,da se ne desavaju ovakve svirepe stvari,na koje se narod zgrotio.

Ratko Milunovic

14.09.2020. 08:24

P...o Niksicka pobjega si ka najveca kukavica a izigrava si tamo nekogantucarosa. Bio si coeka bez svijesti. Kako ces zivjet sa time do kraja zivota si mladica napravio invalidom. Blago ti majcini ocu koji sunte tako sesnoga nacinjeli. Vjerovatno te u Niksic moze cuvat bagra slicna tebi. Nadam se da ce te roditelji prijavit dje se krijes jer si im lijepo osvjetla obraz junacino sa Krupca. Takve budale ka stonsi ti majka nije radjala u Niksic. Lijepo ces se provest u zatvor kad pocnu da te lemaju sa svijeh stran oni obozavaju takve ka sto si ti da dodju da ti objasne kakonse lome ruke i vratovi. Samo tamo ce ti to uradit dok budes pri svijest budalo Niksicka. Dako te neko iz blize porodice prijavi dje se krijes ako te roditelji vec ne pokrivaju mozda su i slicni tebi!