SLUČAJ KOJI JE POTRESAO NOVI SAD: Evo šta se dešava sa osumnjičenim za bludničenje nad devojčicom (8)

Lj. P.

11. 09. 2020. u 23:00

NOVOSAĐANINU N. P. (49), osumnjičenom za nedozvoljene polne radnje nad osmogodišnjom devojčicom, posle saslušanja, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana.

СЛУЧАЈ КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО НОВИ САД: Ево шта се дешава са осумњиченим за блудничење над девојчицом (8)

FOTO: Depositphotos

Ova mera, kako nam je potvrđeno u sudu, izrečena mu je da se spreči mogući uticaj na svedoke, ali i da boravkom na slobodi ne bi mogao da ponovi krivični delo.

Ovaj četrdesetdevetogodišnjak je, kako saznajemo, na saslušanju poricao da je neprimereno dodirivao osmogodišnju devojčicu iz komšiluka i drugaricu svoga sina, koji je njen vršnjak.

Slučaj seksualnog zlostavljanja deteta, novosadskoj policiji su prijavili roditelji omogodišnjakinje, posle čega su N. P. stavljene lisice na ruke. Devojčica je posle sbega što je doživela, ipak skupila hrabrost i najpre se poverila majci, ispričavši joj da je porodični prijatelj i komšija prethodnih meseci u tri navrata skidao pidžamu i gaćice i neprimereno je dodirivao po butinama i intimnim delovima tela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela