DEVOJČICA POBEGLA KAD SE OČUH USPAVAO, POLICIJA GA ZATEKLA GOLOG: Jezivi detalji silovanja deteta u Bogatiću

A.DELIĆ

23. 08. 2020. u 12:42

ZBOG sumnje da je silovao 12-godišnju pastorku, policija u Bogatiću uhapsila je, u noći između subote i nedelje, N.M. (30) iz Banovog Polja.

ДЕВОЈЧИЦА ПОБЕГЛА КАД СЕ ОЧУХ УСПАВАО, ПОЛИЦИЈА ГА ЗАТЕКЛА ГОЛОГ: Језиви детаљи силовања детета у Богатићу

Foto: J. L.

Na teret mu se stavlja da je u subotu kasno uveče, u svom privatnom automobilu, napastvovao maloletnicu dok su se vraćali kući.

Očuh i devojčica bili su na kupanju u jednoj divljoj banji na izvoru tople vode u Bogatiću. Očuh je, kako navode naši izvori, skrenuo sa puta ka susednom selu Ravnju, a posle užasnog čina maloletnica je pobegla i sve ispričala majci.

- Devojčica je iskoristila priliku da izađe iz auta kada je očuh zaspao. Po mrklom mraku i veoma uznemirena, uspela je da dotrči do kuće u romskom naselju na periferiji Banovog Polja, gde se porodoica nedavno nastanila – kaže naš izvor.

Majka je dosta brzo reagovala i pozvala policiju, a policajci, opet, nisu časili ni časa i uputili su se na mesto gde bi, prema uputstvima devojčice, N.M. mogao biti. Kako naši sagovornici tvrde, zatekli su ga golog u automobilu i stavili mu lisice na ruke.

Navodno, N.M. kome je određeno zadržavanje do 48 sati bio je u alkoholisanom stanju, a testom je utvrđeno da ima 0,37 promila alkohola u krvi. Ovo nije nimalo neobično, ako se zna da mladi ljudi u Mačvi, posebno preko leta, odsedaju na izvorima tople vode, uz koje se nalaze i ugostiteljski objekti.

Pripadnici policije u Bogatiću su, nakon hapšenja, obezbedili mesto gde se nalazio automobil, a u nedelju ujutu izvršen je detaljan pregled vozila. Devojčica je, u policiji, u prisustvu socijalnog radnika, dala svoj iskaz, nakon čega je upućena na pregled ginekologu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna