NE BI ONA UBILA DETE I SEBE: Ispovest brata nastradale majke u Lazaravcu - SUMNJAJU DA SE OVO DESILO (VODEO)

NovostiOnline/G.N.

21. 08. 2020. u 11:56

BRAT poginule majke iz Lazarevca Pavle C. rekao je za Novosti da mu nije jasno šta se desilo i da ne veruje da je njegova sestra izvršila samoubistvo.

НЕ БИ ОНА УБИЛА ДЕТЕ И СЕБЕ: Исповест брата настрадале мајке у Лазаравцу - СУМЊАЈУ ДА СЕ ОВО ДЕСИЛО (ВОДЕО)

Foto: P. Milošević

- Odrasli smo zajedno, bila je divna. Nisu imali problema u braku. Ne verujem da je izvršila samoubistvo. Ona je to dete želela... Ne bi ona ubila ni dete ni sebe. Sumnjamo da je dete krenulo na terasu te da je ona krenula za njim - rekao je on za Novosti.

Pogledajte na videu šta je rekla:

Podsetimo, žena koja je jutros oko 8 i 50 skočila sa terase zgrade u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu preminula je, dok je dečak sa teškim povredama hitno prevezen u Urgentni centar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)