UBISTVO SLOBODANA ZDRAVKOVIĆA: Optužnica protiv momka i devojke

V. Đ.

05. 08. 2020. u 13:30

VIŠE javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv svog sugrađanina Z.T. (43) i njegove devojke A.S. (46), iz Zemuna, koji se terete da su, sredinom februara, u saizvršilaštvu, ubili Slobodana Zdravkovića (76), u njegovoj kući u Pop Lukinoj ulici br. 24 u Zaječaru.

УБИСТВО СЛОБОДАНА ЗДРАВКОВИЋА: Оптужница против момка и девојке

Arhiva Novosti

Njih Više javno tužilaštvo terete za teško ubistvo u saizvršilaštvu, zbog čega im, ako se oglase krivim, preti kazna i do 40 godina zatvora.

Istraga je pokazala da je Zdravković, najpre, onesvešćen, nakon čega mu je Z.T. vezao ruke selotejpom i kanapom na leđa, stavio traku preko usta, pa ga, nogarom od stolice, pretuko nasmrt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)