KAMERE ZABELEŽILE TRENUTAK UŽASA: Voz udara u automobil u kom su stradali supružnici (VIDEO)

Novosti online

27. 07. 2020. u 21:57

ŽELjKA (39) i Nebojša (46) Milosavljević iz Laćarka poginuli su teškoj saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu kod šabačkog naselja Zminjak, a na snimku koji se pojavio jasno se vidi da je njihov automobil voz doslovno razneo.

КАМЕРЕ ЗАБЕЛЕЖИЛЕ ТРЕНУТАК УЖАСА: Воз удара у аутомобил у ком су страдали супружници (ВИДЕО)

Foto: A.D.

U automobilu su se nalazila i dvojica njihovih sinova od 8 i 11 godina.

Voz je udario u suvozačevu strana, gde je sedela Željka i odbacio kola desetak metara. Ona je od siline udarca ispala iz automobila i poginula na licu mesta, dok je njen suprug preminuo u automobilu ubrzo posle toga.


 

Deca su bila na zadnjem sedištu i ona su, srećom, lakše povređena. Ubrzo bi trebalo da izađu iz bolnice. Dečaci ne znaju da su im roditelji nastradali i misle da su u bolnici. Iako su bili potpuno svesni nakon udesa.

Bračni par je danas sahranjen u prisustvu mnogobrojne rodbine i prijatelja, a ppelo su služila 3 sveštenika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)