MOTKOM UBIO ROĐENOG BRATA: Počelo svađom oko prolaza u zajedničkom dvorištu - završilo se tragedijom

D.Z.

25. 07. 2020. u 19:32

МОТКОМ УБИО РОЂЕНОГ БРАТА: Почело свађом око пролаза у заједничком дворишту - завршило се трагедијом

Novosti

POSLE svađe sa rođenim bratom u dvorištu koje je delilo dve kuće u selu Gornja Gradina kod Prokuplja, u kojima su živeli sa porodicama, Živojin L. (1947) iz prokupačkog sela Vodice motkom je usmrtio godinu dana mlađeg brata Milorada.

Prema nezvaničnim saznanjima, do sukoba je došlo zbog neraščišćenih imovinskih odnosa, odnosno prolaza koji su delili u zajedničkom dvorštu.

Ekipe Hitne pomoći i policije obavile su uviđaj, a tokom popodnevnih sati od istrage nije bilo moguće saznati nikakvih detalja zbog saslušanja osumnjičenog Živojina L.

Inače, kako Miloradu nije bilo pomoći, mrtvozornik je samo konstatovao smrt nesrećnog čoveka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Rešenje

25.07.2020. 23:52

Jel realno da ljudi imaju toliko problema sa svojim najbližima zbog zemlje, imovine? Ispada da ih roditelji stvaraju i kasnije ih guraju u nerešive probleme.

Kovoljka

26.07.2020. 00:04

Da zbog imovine ubije rođenog brata? Da li se materijalno nosi u grob? Sada će imati u ovim godinama dovoljno vremena da u zatvoru razmišlja o svojoj gluposti a stići će i kod brata kada bude za to, vreme! Najgore od svega što sada obe familije, verovatno, nose teret toga i može da se i dalje ti poremećeni odnosi provlače godinama. Jer da su bili normalni do sukoba ne bi ni, došlo! Eto kakav smo narod postali, ono materijalno nam je bitnije od duhovnih vrednosti!