Novi brend Heinner dostupan u WinWin-u

Promo

16. 04. 2021. u 14:30

UREĐENJE domaćinstva nije lako i jednostavno. Kupci pred sobom imaju težak zadatak da među brojnim uređajima koji se nalaze na tržištu, pronađu savršen spoj u jednom proizvodu, u skladu sa potrebama i navikama, koji istovremeno odgovara budžetu kojim raspolažu. Osim komfora koji pruža, kvaliteta i efikasnosti uređaja, veoma važan faktor prilikom odabira predstavlja dizajn.

Нови бренд Хеиннер доступан у WинWин-у

Foto: Promo

Sjajne vesti dolaze iz WinWin-a! Od sada u radnjama ovog brenda i online prodavnici možete kupiti fenomenalne i pristupačne Heinner proizvode. Reč je o brendu velikih i malih aparata za kuću, koji se nalazi na tržištu od 2011. godine.

- Svesni smo važnosti kreiranja ponude po meri kupca, te smo iz tog razloga u asortiman uvrstili još jedan kvalitetan i moderan brend koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Sklopili smo odličnu saradnju sa partnerima i siguran sam da će ovaj brend naši kupci obožavati - rekao je Bojan Filipović, izvršni direktor marketinga.

Ovaj brend poznat je po različitim karakteristikama proizvoda. Pre svega, odlikuje ga jednostavno korišćenje kao veoma važan faktor kada govorimo o izboru aparata. Heinner uređaji donose dodatno zadovoljstvo u pripremi obroka svakom domu. Aparati za kafu, sokovnici i blenderi predstavljaju pravi podsticaj za uživanja, ali i pripremu zdrave hrane i napitaka.

Heinner se ističe kvalitetom i kada je reč o nekim drugim kućnim pomoćnicima. Mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, pegle i prečišćivači vazduha upotpunjuju širok asortiman ponude ovog brenda.

Posebno značajno je naglasiti da prilikom kupovine Heinner artikala kupci neće razmišljati o dugovečnosti uređaja.  Za kupovinu velikih kućnih aparata predviđena garancija je 6 godina, kupovinom malih kućnih aparata kupci ostvaruju pravo na garanciju od 3 godine. Stalna tehnička podrška i mogućnost besplatne zamene izgubljenog ili oštećenog pribora ukazuju na posebnu pažnju i brigu o kupcima ovog izuzetnog brenda.

Više informacija saznajte na winwin.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)