VELIKA INVESTICIJA STIŽE U NOVI SAD: Vučić saopštio, uskoro potpisivanje ugovora sa japanskom kompanijom

Novosti online

27. 02. 2021. u 11:42

ВЕЛИКА ИНВЕСТИЦИЈА СТИЖЕ У НОВИ САД: Вучић саопштио, ускоро потписивање уговора са јапанском компанијом

Foto: Printskrin TV Prva

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas novu investiciju iz Japana u Novom Sadu. On je kazao da će 7. marta biti predstavljena jedna velika nemačka investicija u Novom Sadu, a onda oko 7. ili 9. aprila biće potpisan ugovor sa velikom japanskom kompanijom o investiciji, ponovo u glavnom gradu Vojvodine.

- To su fantastične stvari - naglasio je on.

Vučić je, upitan da li su mu draže pohvale stranih medija ili, na primer, Dragana Stojkovića Piksija, kazao da je jasno da su mu bitnije pohvale Piksija. 

- Ja sam s njim razgovarao i on je došao na otvaranje fabrike Tojo tajers. Tojo tajers je japanski gigant koji je došao u Srbiju - naglasio je on. 

Ukazao je da je, dok je bio u opoziciiji, bio na studijskom putovanju u Japanu, i da je mnogo mogao da nauči o toj zemlji, divi se koliko rade, i obišao mnoge fabrike. 

- Piksi je odušveljen, jer zna šta znači Japan - dodao je on. 

Vučić je istovremeno primetio da je malo afirmativnih stvari u našim medijima, apostrofirajući recimo Beograd na vodi kao najlepšenm gradilištu u jugoistočnoj Evropii ili "fantastičan Narodni muzej".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (16)

Goran

27.02.2021. 12:06

Samo kada bi se više posvetili ekonomskom razvoju i gledanju svako svog posla bilo bi nam mnogo lakše i brže bi se priključili zemljama koje imaju jaku ekonomiju.

Vaske

27.02.2021. 20:46

Novi Sad izgleda prelepo ja kao građanin ovog grada sam prezadovoljan na sve što je urađeno u našem gradu. Ovakve investicije će itekako dati dobre rezultate čitavom Novom Sadu i celom okrugu.

Mijo

27.02.2021. 20:47

Nove investicije su budućnost za čitavu našu zemlju, samo tako treba da nastavimo da se borimo za svakog investitora a rezultati su itekako vidljivi na svakom koraku.