NIS i Visa pripremili popust na gorivo uz Drive.Go aplikaciju

Promo

02. 12. 2020. u 15:28

НИС и Виса припремили попуст на гориво уз Дриве.Го апликацију

Foto: Promo

Za korisnike inovativne mobilne aplikacije Drive.Go, kompanija NIS je pripremila popuste prilikom kupovine bilo koje vrste goriva na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Pomenuta akcija pokrenuta je u saradnji sa kompanijom Visa, a popust od 3 dinara po litru odobrava se svim korisnicima Visa kartica prilikom plaćanja goriva uz pomoć Drive.Go mobilne aplikacije, bez obzira na količinu kupljenih derivata.

U toku 2020. godine, NIS je svojim potrošačima u Srbiji omogućio brz i efikasan proces plaćanja goriva na benzinskim stanicama bez odlaska na kasu, putem inovativne mobilne aplikacije Drive.Go. Prateći trendove u razvoju savremene tehnologije, NIS je uvođenjem ove usluge omogućio brzo i jednostavno plaćanje goriva na benzinskim stanicama kompanije, istovremeno vodeći brigu o zaštiti i očuvanju zdravlja potrošača, što je od posebnog značaja u novonastalim okolnostima. Dodatno, upravo zahvaljujući saradnji kompanija NIS i Visa, svi potrošači će do kraja februara moći da ostvare i dodatne uštede ukoliko se odluče za plaćanje uz pomoć Drive.Go mobilne apliacije i svoje Visa kartice.

Mobilna aplikacija Drive.Go veoma je jednostavna za korišćenje. Za početak potrebno je preuzeti besplatnu Drive.Go aplikaciju sa Google Play, Apple Store-a i Huawei App Gallery-je, registrovati svoj korisnički nalog i uneti bankovnu karticu kojom će se vršiti plaćanje. Pre samog točenja goriva neophodno je da potrošač pokrene Drive.Go aplikaciju i skenira QR kod koji se nalazi na točionom mestu, a nakon točenja potrebne količine goriva proces kupovine završava se klikom na dugme „plati“.

Kupujte uz pomoć Drive.Go aplikacije i uštedite vreme i novac uz kompanije NIS i Visa!


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)