IDEJE ZA MANJE ZAGAĐENJE: Počela prijava za finansiranje startap ideja u oblasti održivog razvoja

B. Ca.

02. 11. 2020. u 20:31

PRIJAVE za finansiranje startap ideja u oblasti održivog razvoja mogu se podneti do 15. novembra, saopštila je kompanija BSF najavljujući da će za najbolju ideju obezbediti bespovratna sredstva za realizaciju od najmanje 5.000 evra.

ИДЕЈЕ ЗА МАЊЕ ЗАГАЂЕЊЕ: Почела пријава за финансирање стартап идеја у области одрживог развоја

Foto Depositphotos

U pitanju je najveći regionalni konkurs u oblasti održivog razvoja koji obuhvata inovatore iz Srbije, BiH, Hrvatske i Slovenije, a domaći inovatori mogu da ponude rešenja za smanjenje zagađenja vazduha u regionu.

U okviru najvećeg regionalnog konkursa iz oblasti održivog razvoja, BASF Start-up Science, domaći inovatori predstavljaju svoja rešenja za problem zagađenja vazduha u regionu.

Iz organizacionog tima hemijske kompanije BASF napominju da je, zbog velikog interesovanja, rok za prijave produžen do 15. novembra u ponoć.

Osnovni uslov za učešće je da prijavljena ideja, direktno ili indirektno, doprinosi smanjenju zagađenja vazduha u regionu.

Javna prezentacija ideja zakazana je za decembar i tad će stručni žiri doneti finalnu odluku o nagradi.

Pravo učešća na konkursu BASF Start-up Science imaju startap ideje pojedinaca ili timova od 18 do 35 godina, a projekat može biti u početnoj ili poodmakloj fazi razvoja.

Dodatne informacije o konkursu, uslovima i načinu za prijavljivanje dostupne su na veb sajtu www.start-up-science.com.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega