MNOGI SU NEMARNI, PA IMAMO VEĆE TROŠKOVE: Predsednik Vučić o ekonomskoj situaciji i novim ulaganjima

Novosti online

31. 12. 2021. u 10:21

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je u jutarnjem programu K1 televizije rekao da je u Srbiji ekonomska situacija na zavidnom nivou, ali da nas i dalje čeka naporan rad.

МНОГИ СУ НЕМАРНИ, ПА ИМАМО ВЕЋЕ ТРОШКОВЕ: Председник Вучић о економској ситуацији и новим улагањима

Foto: Printscreen/K1

- Država je ta koja ulaže u nove auto-puteve, u lokalne samouprave, u vrtiće, vraćanje dugova lokalnih samouprava koje nisu mogle same. Nisam srećan kakva je situacija u lokalnim samoupravama. Znam da oni imaju dosta obaveza, ali ako imamo uređene javne finansije, tek onda će zemlja moće zaista ići napred - rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da je i dalje potrebno usmeravati lokalne samouprave i objašnjavati šta je prioritetno.

- Mnogi ljudi su nemarni, mnogi ne vode materijalno računovodstvo i zato imamo veće troškove nego inače. Naš posao je da obezbedimo građanima Srbije da žive bolje, nisam srećan sadašnjom situacijom, mi to možemo mnogo bolje. I zato gledamo da što više vodimo računa kako ćemo i gde ulagati novac - rekao je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UKUS BOGATIH KVALITETNIJI: Da li svetski proizvođači imaju dvostruke aršine kada plasiraju robu u različite države