Nova atraktivna ponuda Sberbank keš kredita i kredita za refinansiranje

Promo

21. 09. 2021. u 13:28

NASTAVLjAJUĆI sa aktivnom podrškom klijenata i pružanjem mogućnosti svim građanima da mnogo jednostavnije realizuju svoje planove, Sberbank Srbija je pred početak i ove jeseni pripremila specijalnu ponudu keš kredita i kredita za refinansiranje uz izuzetno atraktivne uslove i mogućnost isplate za svega nekoliko minuta.

Нова атрактивна понуда Сбербанк кеш кредита и кредита за рефинансирање

Foto: Promo

Specijalnu promo ponudu Sberbank i ovoga puta čine dinarske pozajmice sa fleksibilnim rokom otplate i to do 71 meseca. Maksimalan iznos kredita na koji građani mogu da računaju je čak 3.000.000 dinara uz kombinovanu kamatnu stopu, koja je tokom prvih 18 meseci fiksna i iznosi atraktivnih 7,4 odsto (nominalno), odnosno 8,34 odsto efektivno za kredit od milion dinara sa maksimalnim periodom otplate.

- Početak jeseni je već tradicionalno period kada je mnogim građanima i mnogim porodicama neophodna dodatna finansijska podrška da bi nastavili ili tek započeli sa realizacijom svojih planova. Nova školska godina je već počela, dok se mnogi građani uveliko pripremaju za neodložna renoviranja u svom domu, ranije isplanirana putovanja ili nabavku nove opreme i uređaje za svoje domaćinstvo. Prateći i osluškujući potrebe svih klijenata, Sberbank Srbija je i ovoga puta pripremila atraktivnu ponudu kredita, omogućivši građanima da uz našu stručnu i finansijsku podršku ostvare svoje planove na za sebe najpovoljniji i najbrži način - istakla je Mirjana Đorđević, direktorka Sektora za razvoj proizvoda Sberbank Srbija.

Po njenim rečima, velika pogodnost i ove ponude u Sberbank Srbija je mogućnost da svi zainteresovani klijenti svoj zahtev za dobijanje željenog keš kredita ili kredita za refinansiranje podnesu elektronskim putem, tačnije putem jednostavne forme na sajtu Banke.

Uz sve to, građani koji već sarađuju sa Sberbank i čitav postupak obrade kredita mogu da kompletiraju onlajn, kao i da sredstva kredita za koji su aplicirali imaju na svom računu za svega nekoliko minuta, bez obaveze da prethodno dolaze u neku od ekspozitura Banke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAN BEZ KUPOVINE: Da li ste spremni da se na 24 časa oslobodite potrošačke logike?