Vrhunski kvalitet jedinog domaćeg goriva

Promo

05. 08. 2021. u 21:39

DA li ste znali da se i van granica Srbije prodaje gorivo domaćeg porekla? Gorivo koje nudi NIS, jedini proizvođač naftnih derivata u Srbiji, proizvodi se u Rafineriji nafte u Pančevu i dostupno je i u pojedinim evropskim zemljama, uključujući i zemlje Evropske unije.

Врхунски квалитет јединог домаћег горива

D. Balšić

Ovo je dodatni pokazatelj da domaće gorivo svojim kvalitetom parira evropskim i svetskim trendovima industrije.

Kvalitet NIS-ovih derivata postiže se sinergijom stručnosti, posvećenosti i tradicije.  Za to su najpre zaslužni zaposleni čija se stručnost neprekidno usavršava, čuvajući tako tradiciju koja traje već pola veka. Dodatno, savremena tehnologija omogućava da se obavi više od 180.000 analiza koristeći više od 400 ispitnih metoda koje garantuju vrhunski kvalitet goriva. Visokokvalifikovan i iskusan inženjerski kadar koji prati, uvodi i razvija metode ispitivanja u skladu sa svetskim trendovima, proverava kvalitet goriva tokom celog proizvodnog procesa. Jedan od načina za to jeste i takozvani sistem „pet filtera“ tokom kojeg se ugrađuju mikrofilteri na svim tačkama manipulacije, čime se obezbeđuje kristalna čistoća goriva u svakom delu isporuke.

Kako bi bili sigurni da će do potrošača stići gorivo visokog, neizmenjenog kvaliteta, pre konačne isporuke vrše se i finalna laboratorijska ispitivanja koja imaju za cilj obezbeđenje kvaliteta goriva prilikom transporta, od rafinerije do benzinskih stanica, kao i sprečavanje degradacije kvaliteta tokom transporta.

Izdavanjem izveštaja o ispitivanju kvaliteta goriva NIS-ove laboratorije potvrđuju kvalitet proizvedenih goriva, a kompanija garantuje da se na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama nalazi gorivo vrhunskog kvaliteta.

Najbolji pokazatelj da je poverenje potrošača opravdano, jeste NIS-ov program lojalnosti „Sa nama na putu“ koji ima najveći broj članova u zemlji. Osim toga, više od milion građana Srbije redovno toči gorivo na NIS Petrol i GAZPROM stanicama. Drugim rečima, NIS-ovo gorivo pokreće praktično svaki drugi automobil u Srbiji.  Još jedan razlog da kupujete domaće, zar ne?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

PODACI AGENCIJE ZA PRIVREDNE REGISTRE: Za podsticaje regionalnog razvoja 282,6 milijardi dinara