ON JE DOBITNIK STANA U ZEMUNU: Novo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", život mu promenila Vanja Nenadić

Novosti online

05. 06. 2021. u 18:22

DANAS je održano izvlačenje u prolećnom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", a srećni dobitnik dvoiposobnog stana u naselju Zemunske kapije je Glišović Goran iz Zemuna.

ОН ЈЕ ДОБИТНИК СТАНА У ЗЕМУНУ: Ново извлачење наградне игре Узми рачун и победи 2021, живот му променила Вања Ненадић

Foto: Printscreen

NJemu je sreću donela mlada glumica iz Sombora Vanja Nenadić.

Pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"

Pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" su ista kao i ranije: mogu da učestvuju svi punoletni građani Srbije, treba da u koverti imate najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova, a minimalna vrednost na računu mora da bude 100 dinara.

Računi i slipovi ne smeju biti stariji od 1. aprila 2021. Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Na poleđini pošiljke obavezno je da se čitko upiše ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon. Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)