Jedina IT škola u kojoj, učeći od kuće, možete usvojiti najtraženije veštine, baš kao da ste u učionici

Promo

26. 04. 2021. u 16:00

IT sektor u Srbiji je, uprkos pandemiji, nastavio da raste. Prosečna plata po radniku je i do nekoliko puta veća od prosečne plate u drugim sektorima, a mogućnost lakog zaposlenja, brojne beneficije i fleksibilno radno vreme samo su neki od razloga zašto u IT sektoru gotovo da nema nezaposlenih.

Једина ИТ школа у којој, учећи од куће, можете усвојити најтраженије вештине, баш као да сте у учионици

Foto: Link group

Zato i ne čudi činjenica da sve više ljudi razmatra da započne rad u ovoj oblasti, bez obzira na to da li su na samom početku profesionalne karijere ili se već bave nekim drugim, manje profitabilnim zanimanjima.

Ako ste i vi među njima, razmislite o školovanju na ITAcademy, čiji polaznici već godinama sa lakoćom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova, i to učeći od svoje kuće, upravo zahvaljujući najsavremenijoj Distance Learning platformi za edukaciju preko interneta.

ITAcademy Distance Learning System – prvi i najsavremeniji sistem za učenje na daljinu u Srbiji

Kompanija LINKgroup, osnivač ITAcademy, tvorac je prve domaće platforme za e-Learning – Distance Learning Systema. Ova platforma za učenje na daljinu postoji skoro 20 godina i predstavlja rezultat višegodišnjeg rada tima koji čine eminentni stručnjaci iz oblasti obrazovanja, softverski inženjeri, programeri, administratori, autori online kurseva, pedagozi i psiholozi.

Platforma je ITAcademy polaznicima dostupna 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Oni joj mogu pristupiti sa laptopova i računara, ali i putem pametnih telefona i tablet uređaja preko iOS i Android aplikacija, što je čini izuzetno fleksibilnom za korišćenje. Za njeno besprekorno funkcionisanje i razvoj, kao i za podršku korisnicima, brine tim inženjera i profesora.

To znači da nastavu na ITAcademy možete pohađati iz bilo kog grada ili zemlje, jednostavno – gde god da se nalazite i onda kada vama to najviše odgovora. Potreban vam je samo internet. Zahvaljujući ovakvom sistemu učenja na daljinu, ova škola okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

Foto: Promo

Kako izgleda ovakav način onlajn školovanja?

Polaznik pomoću korisničkog imena i šifre pristupa svom profilu na DL platformi, na kome može da vidi sve dodeljene kurseve i predmete, lični karton sa kompletnim podacima o školovanju, uključujući statistiku učenja (pređeno gradivo, ostvareni rezultati na testovima, ukupno vreme provedeno u učenju, zadaci i taskovi u okviru kursa ili nastavne jedinice), ali i kalendar koji ga podseća na predstojeće obaveze.

Polaznik prati live stream predavanja, postavlja pitanja predavačima ukoliko mu nešto nije jasno, razmenjuje sa kolegama informacije putem chata ili EduWalla (nešto poput edukativnog Facebooka u okviru platforme) i koristi podršku predavača kada mu je neophodna. Posle predavanja, polaznik prelazi interaktivne i multimedijalne lekcije, obogaćene animacijama i plastičnim primerima, zbog čega je ovaj vid učenja često efikasniji od tradicionalne nastave u učionicama.

Ukoliko polaznik želi da ponovo pogleda predavanja, ona su mu dostupna u video-arhivi, pa na taj način ne mora da se brine da će nešto propustiti. A kada želi da proveri svoje znanje, polaznik rešava zanimljive testove koji mu odmah izračunavaju poene, ali, što je još važnije, i pokazuju eventualne greške, tako da može da obnovi odgovarajuće gradivo. Ono što je posebno važno, učenik može pristupiti platformi 24/7, tako da, za razliku od tradicionalne nastave, vreme za učenje nije ograničeno samo na boravak u učionici i u potpunosti se prilagođava obavezama i rasporedu polaznika.

Za visoku stručnost iz najtraženijih IT oblasti

ITAcademy se već godinama izdvaja kao liderska edukativna ustanova koja pruža znanja i veštine za obavljanje najplaćenijih poslova u oblasti informacionih tehnologija. Tokom školovanja, polaznici uče i razvijaju realne tehnike programiranja, dizajniranja, administracije i upotrebe softverskih alata uz konstantnu podršku priznatih IT stručnjaka. I sve to pohađajući nastavu na način koji sami izaberu: online ili u učionicama – u oba slučaja omogućeni su im vrhunski uslovi za sticanje najaktuelnijih IT znanja.

Nastava na ITAcademy izvodi se na šest odseka, što polaznicima omogućava da se opredele za oblast koja ih najviše privlači: programiranje, dizajn i multimediju, administraciju, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija.

Školovanje na svakom odseku traje 12 meseci i podeljeno je u dva semestra. Za efikasnost u učenju i ubrzano sticanje znanja zaslužna je „Arhitektura saznanja”, specijalna metoda lakog i brzog učenja koja na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže usvajanje novih informacija i mogućnost da se za samo 12 meseci steknu veštine za koje bi inače bile potrebne 3 ili 4 godine.

Foto: Promo

Sertifikati prestižnih svetskih institucija koji će vas izdvojiti od konkurencije

Pored stručnih znanja, u toku školovanja na ITAcademy potpuno besplatno dobijate i brojne edukativne servise koji će ubrzati vaš put ka izgradnji uspešne karijere, kao i mogućnost da svoje znanje primenite u praksi i steknete priliku za zaposlenje.

Uz to, za kvalitet obrazovanja na ITAcademy garantuju i međunarodno priznati sertifikati, koje po završetku školovanja možete dobiti potpuno besplatno, bez obzira na to da li ste pohađali tradicionalnu ili online nastavu. Naime, zahvaljujući partnerstvu ITAcademy sa najvećim svetskim kompanijama i ustanovama kao što su Adobe, Oracle, Zend, Apple, Autodesk, Microsoft, Cambridge i druge, omogućeno vam je da steknete sertifikate najjačih IT centara u svetu, koji su kod poslodavaca izuzetno cenjeni.

Pored sertifikata prestižnih svetskih kompanija i institucija, polaznici dobijaju i priznati ITAcademy sertifikat, koji otvara put za najplaćenije poslove u zemlji i inostranstvu.

Uz praktična IT znanja, zvanični sertifikat i praktično iskustvo koje ćete steći za samo godinu dana školovanja, imaćete odlične šanse da započnete uspešnu karijeru u IT industriji i za kratko vreme se nađete na listi najplaćenijih stručnjaka.

Za sve koji razmišljaju o karijeri u ovoj oblasti – sada je pravo vreme za ulazak u IT

Trenutna pandemija naučila nas je da je važno imati posao koji je otporan na potencijalne restrikcije, koji se može obavljati od kuće i čiji su proizvodi često krucijalni za odvijanje života u otežanim uslovima poput ovih. Upravo takva oblast je IT.

Pored visokih plata, ono što je najprivlačnije jeste činjenica da se u ovu oblast lako ulazi, čak i ako nemate nikakvo prethodno iskustvo. A kao što ste videli, znanja i veštine danas je lako usvojiti i od kuće, učeći preko interneta.

Ako ste spremni da odvojite samo godinu dana i uložite u svoje znanje, vrata ka odlično plaćenom poslu u IT-ju širom su vam otvorena.

Na ITAcademy je u toku prolećni upisni rok sa značajno sniženim cenama za upis novih polaznika, pa buduće IT stručnjake koji u ovom periodu odluče da započnu školovanje očekuje i značajna ušteda.

Da saznate kako najlakše možete pokrenuti svoju IT karijeru, idite na ovaj link.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!