DAN ŽENA – DAN DARIVANJA: Za svaku damu KEŠ POKLON + IZNENAĐENJE!

Promo

08. 03. 2021. u 16:00

ДАН ЖЕНА – ДАН ДАРИВАЊА: За сваку даму КЕШ ПОКЛОН + ИЗНЕНАЂЕЊЕ!

Foto: Pixabay

Drage dame provedite vaš praznik na najuzbudljiviji način

Povodom praznika Dan žena, Meridian online kazino je za sve pripadnice lepšeg pola pripremio poklon dobrodošlice – OVDE vas čeka čarobna igra Pamper Me i čak 200 BESPLATNIH SPINOVA!

Preuzmite vaš poklon odmah OVDE, ali ni to nije sve – Meridian pripadnice lepšeg pola nagrađuje i sa 1.500 DINARA BONUSA, koje možete iskoristiti za online klađenje.

Fantastično, zar ne?!

Svuda u svetu, svake godine 8. marta se obeležava jedan poseban dan – Dan žena. Dan kada su žene ustale i suprostavile se sistemu, dan kada su se žene borile za ljudska prava i ravnopravnost.

Poštovanje prema ženama Meridian pokazuje svakodnevno. Dame imaju posebno mesto, pa je tako i za ovaj praznik organizovana veličanstvena dobrodošlica da vam dodatno ulepša dan.

Sve pripadnice lepšeg pola koje se danas registruju na meridianbet.rs dobijaju poklon dobrodošlice od 200 besplatnih spinova na igri koja je posvećena ženama.

U slotu Pamper Me uživaćete u luksuznom životu, zasuti pažnjom u vidu poklona i bonus besplatnih spinova.

I zato, drage naše dame, proslavite vaš praznik na najzabavniji i najuzbudljivi način.

Uživajte u vašoj omiljenoj zabavi jer u prošlosti ni kockanje ženama nije bilo dozvoljeno. Vremenom i borbom žena za jednaka prava i ovo se promenilo, pa su se mnoge tako popele na vrh lestvice kockanja i osvojile neke od najvećih dobitaka.

Lepo se zabavite i zaradite jer danas je vaš praznik!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)