OVO SU NAJLEPŠE VESTI: Malena Sofija svakim danom sve bolje, lekari u SAD zadovoljni - roditelji poslali važan apel (VIDEO)

Novosti online

07. 03. 2021. u 18:11

ОВО СУ НАЈЛЕПШЕ ВЕСТИ: Малена Софија сваким даном све боље, лекари у САД задовољни - родитељи послали важан апел (ВИДЕО)

Foto: Instagram

MALENA Sofija Markuljević trenutno je na lečenju Spinalne mišićne atrofije u SAD.

NJeni roditelji su se javili iz Los Anđelesa i saopštili predivne vesti, da se Sofija bolje oseća.

- Pozdrav dragi ljudi! I dalje se javljamo iz LA. Sofijini rezultati su mnogo bolji,tako da sada dobija znatno manje količine steroida. Sole napreduje iz dana u dan, doktori su jako zadovoljni, a nama je srce puno kada gledamo svakog dana kako usvaja nove pokrete i veštine - naveli su roditelji ove hrabre devojčice.

- Hvala dobri ljudi,što ste nam ovo omogućili i dali Sofiji šansu da se bori za bolji život - dodali su.

Oni su skrenuli pažnju na još jedno bolesno dete kome je potrebna pomoć, a u pitanju je petomesečni Gavrilo koji boluje od iste bolesti.

- Sada je pomoć potrebna i našem drugu Gavrilu koji se takođe bori protiv ove strašne bolesti. Molimo vas da ako ste u mogućnosti uplatite donaciju, pošaljete sms 973 na 3030.

- Pozovite prijatelje da se priključe njegovoj borbi. Mi znamo koliko je teško, a sigurni smo da će Gavrilo uz pomoć vas uspeti - zaključili su.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Mira

07.03.2021. 22:16

Srecna sam sto je malena dobro. Pomozimo nasoj deci za nas je to malo a za njih znaci mnogo!!! Jedan SMS je nista za nas a nekom mnogo znaci!!!