SREDNJE ŠKOLE OD PONEDELJKA PRELAZE NA ONLAJN NASTAVU: Krizni štab predložio još jednu novu meru

Novosti onlajn

05. 03. 2021. u 16:26

KRIZNI štab preporučio je Vladi Srbije da za vikend od subote u podne do ponedeljka u 06h bude zatvoreno sve osim cvećara, prehrambenih radnji, pumpi, apoteka i dostava hrane.

СРЕДЊЕ ШКОЛЕ ОД ПОНЕДЕЉКА ПРЕЛАЗЕ НА ОНЛАЈН НАСТАВУ: Кризни штаб предложио још једну нову меру

Foto: I. K.

Takođe, kako se saznaje, preporučeno je i da srednje škole od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu.

Podsećamo, prema današnjim podacima, u Srbiji je na korona virus testirano 15.774 osoba, od kojih je pozitivna 4.071 osoba dok je, nažalost, 17 osoba preminulo. Na respiratorima je 166 pacijenata.

Uoči sednice Kriznog štaba oglasio se dr Kon koji je rekao da smatra da mera koju je predložio medicinski deo Kriznog štaba - sedmodenvno zatvaranje - nije dovoljna. Čak, prema njegovom mišljenju ta mera je "apsolutno minimalna".

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas