MISTERIJA OKO JOVANA VESELINOVIĆA (18) SVE VEĆA: Telefon mu u noći nestanka postao dostupan, a onda ga je majka pozvala

J.Ć.

19. 02. 2021. u 22:24

МИСТЕРИЈА ОКО ЈОВАНА ВЕСЕЛИНОВИЋА (18) СВЕ ВЕЋА: Телефон му у ноћи нестанка постао доступан, а онда га је мајка позвала

Foto: Privatna arhiva

TELEFON Jovana Veselinovića (18) koji je nestao 17. februara u 23 časa na Bulevaru Nemanjića i koji je nedostupan od četiri časa iste noći, postao je na kratko dostupan narednog jutra oko osam sati.

Kako je za "Novosti" rekla Nevena Kragić, prijateljica ove porodice, telefon je nemoguće bilo locirati jer je prekratko bio aktivan da bi se "snimio".

Jovan je na sebi imao farmerice, crni duks i jaknu, kao i crne patike.

NJegova majka Milica Cvetković ranije je rekla da je dobar momak i da se ne kreće u lošem društvu. Kaže da njen sin, koji je pre 18 dana proslavio punoletstvo, nema nikakvih problema.

Majka moli da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o Jovanu javi na 063 7312 987.

Kako je navela, Jovan joj se poslednji put javio oko 21.30 sati 17. februara i pitao je da li za drugaricu može da naredne nedelje napravi žurku iznenađenja povodom njenog osamanaestog rođendana.

Juče je potraga proširena i na Beograd nakon što su se pojavile informacije da je Jovan viđen u Mirijevu.

Ovu informaciju potvrdila je Jovanova majka Milica Cvetković.

NJu je pozvao čovek iz Beograda koji ga je prepoznao na osnovu fotografija objavljenih u medijima. Kako je navela, dobila je poziv iz policije koji su tražili broj telefona Beograđanina, kako bi proverili dojavu.

Jovanova tetka otkrila je da se Jovanov otac sutra vraća iz Švajcarske, kao i da je on pod velikim stresom zbog nestanka sina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)