NESTAO JOVAN IZ NIŠA: Celu noć trajala potraga, izgubio mu se svaki trag - majka moli za pomoć

D. Alihodžić

18. 02. 2021. u 07:03

OSAMNAESTOGODIŠNjI Jovan Veselinović, maturant Umetničke škole u Nišu nestao je sinoć. On je poslednji put viđen na Bulevaru Nemanjića oko 23 časova, nakon čega mu se gubi svaki trag.

НЕСТАО ЈОВАН ИЗ НИША: Целу ноћ трајала потрага, изгубио му се сваки траг - мајка моли за помоћ

Foto: Privatna arhiva

- Sinoć oko 11 javio se da je krenuo kući jer je bio kod druga. Ispratio je drugaricu koja živi blizu njegove kuće i od tada mu se gubi svaki trag - kaže za "Novosti" majka nestalog mladića Milica.

Foto: Privatna arhiva

Jovan na sebi ima farmerice, crni duks i jaknu, kao i crne patike.

Majka kaže da je dobar momak i da se ne kreće u lošem društvu. Kaže da njen sin, koji je pre 18 dana proslavio punoletstvo, nema nikakvih problema.

Foto: Privatna arhiva

- Planirao je da drugarici u stanu napravi žurku iznenađenja. Inače se uvek javljao kući i nije sklon problematičnom ponašanju - kaže majka,

Jovana su cele noći tražili majka i svi njegovi drugovi. Majka moli da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o Jovanu javi na 063 7312 987.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!