DECA UPLAKANA IZAŠLA IZ MIKINE ŠKOLE: Evo šta su nam rekli roditelji nakon sastanka sa Aleksićevom suprugom

A. K.

26. 01. 2021. u 20:32

ДЕЦА УПЛАКАНА ИЗАШЛА ИЗ МИКИНЕ ШКОЛЕ: Ево шта су нам рекли родитељи након састанка са Алексићевом супругом

Foto: I. Marinković/Printscreen

RODITELJI su i danas doveli decu u školu glume "Stvar srca" Mike Aleksića, profesora koji je uhapšen zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

Roditelji su u zgradu u Knez Mihailovoj 19 došli zbog sastanka sa suprugom Aleksića, Biljanom Mašić. Ulazili su u školu sa decom, a jedna majka nam je pre sastanka rekla da za nju nije bilo nikakve dileme da li će dovoditi decu na časove.

- Ćerka mi je jako tužna zato što škole više neće biti, i mnogo je volela da dolazi. Sumnjiva mi je ova priča, zato što je sada urađen i scenario za seriju. I krivo mi je što javnost nije čula i njegovu stranu priče, već su ga svi odmah osudili - rekla je jedna majka.

Roditelji su na sastanak sa Biljanom Mašić otišli zajedno sa decom, a nakon razgovora neka deca su uplakana izlazila iz zgrade. Deca su bila vidno razočarana, a jedna majka nam je rekla da je u grupi koju pohađa njena ćerka samo jedna devojčica odustala.

- Čudno je da za sve ove godine nikad ništa nije iscurelo o nekom sličnom događaju zlostavljanja. Škola se zatvara zbog pritiska medija i cele ove situacije - rekla je jedna majka, i istakla da ne želi da veruje u sve ovo dok se ne dokaže da su svi navodi tačni.

- Deca su u ovoj školi dosta napredovala, imali su dobru disciplinu, i od kad pohađaju školu glume mnogo su bolji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

denis

26.01.2021. 23:47

Eto, "samo" dvadeset devojaka ga je optužilo, njoj je teško da poveruje, "mora" da je neka zavera protiv uspešnog, pametnog i lepog učitelja glume.

Zoran

27.01.2021. 00:01

Nije Miku "zatvorila" javnost kako to docarava uvazena gospoda..vec sutski organi na 30 dana,kako to zakon predvida..radi osnovane sumlje da je pocinio nedozvoljena polne radnje nad maloletnim i punoletnim osobame pod prisilom..Malogradanska oholost i skrtost nalaze nesaosecajnost..po principu "ako se mom detetu nije desilo nista nije nikome.."Imate razlog da se zamislite gospodo i da se postidite licne bezosecajnosti..

zaja

27.01.2021. 03:47

Nije bitno hoce li nam deca dozivljavati nesto ruzno i tuzno ,neka samo postanu glumci i glumice da se imamo cime ponositi.Ako i budu silovani moci ce se udati jer smo savremeni. Ajde begaj nece im nista biti ako ih uca malo pomiluje. Sve te roditelje koji sealju decu na privatne kurseve a ne u skole glume,rebalo bi osuditi i oduzeti im decu.

Neznavena

27.01.2021. 06:35

to je bila javna tajna u Bg... godinama, decenijama! O tome su njegove kolege pricale na privatnim zabavama. Sad se svi kao iscudjavaju. Pi

vo

27.01.2021. 08:21

evo sanse roditeljima da upisu decu u neku skolu koja ce date neki stvarni doprinos drustvu a ne da uce kako da prodavajuvci maglu zive kao paraziti ovog drustva. taj deo drustva zajedno sa politicarima je vrh dekadencije u nasem narodu.

Miki

27.01.2021. 13:09

Kakva zavera bre, treba da cekas da i tvoja kcerka napuni 15-16 godina pa da bude zlostavljana? Umesto da bude zabrinuta ona ga brani. Kakvo pranje mozga.

Ana

27.01.2021. 22:44

Čitam i ne verujem , šta ova žena izgovara, a još ima i žensko dete. Mada je on maltretirao decu bez obzira na pol, samo što je čekao da ženska deca postanu skoro devojke, da ih i seksualno napadne. Tamo gde ima i najmanjih naznaka sumnje, a trenutna situacija, nisu baš samo male naznake, ne bih više nikada odvela dete, a kamoli žensko !!!!

Lucky

28.01.2021. 04:17

Ja sam za to da se obustavi sva medijska aktivnost dok SUD ne dinese presudu. Ako je kriv sve najgore mu uradite ali ,ako nije onda reciprocno i tuziteljama.

Maki

28.01.2021. 18:46

Skola je odavno trebalo da bude zatvorena jer nije imala ni pravo da postoji. On nije otvorio skolu vec produkcijsku kucu. Na kraju krajeva to je sasvim dovoljan razlog za zatvaranje. Uz plus najverovatnije dosta povreda iz domena finansija i poreza. 60 e po uceniku na ruke. Jedino eto nije jasno kako je pored ovih stvari skola opstajala godinama.

Ivan

29.01.2021. 23:41

Sud nije doneo presudu ko je kriv a ko laze a mnogi su ga vec osudili i napali . Ako se dokaze da je nevin sve ove koji su ga pljuvali kazniti najstroze.