"MOGLO JE DA BUDE MNOGO VIŠE ŽRTAVA": Protest u Nišu protiv bahatih vozača (FOTO/VIDEO)

J. Ćosin

09. 01. 2021. u 16:00 >> 16:00

МОГЛО ЈЕ ДА БУДЕ МНОГО ВИШЕ ЖРТАВА: Протест у Нишу против бахатих возача (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J. Ćosin

U NIŠU se danas okupilo nekoliko stotina ljudi kako bi ukazali na veliki problem sa kojim se ovaj grad bori, a to su bahati vozači i brza vožnja.

- Okupili smo se kao roditelji, kao uplašeni ljudi. Ponavljam po hiljaditi put, to smo mogli da budemo mi, ja sa mojom decom i moglo je da bude mnogo više žrtava nego što je bilo te večeri - rekao je jedan od učesnika protestne šetnje govorivši o nesreći koja se pre nekoliko dana dogodila u ovom gradu.

- Zato smo se skupili, jer nam je stvarno dogorelo, ne možemo više da posmatramo, to nije jednom, to se redovno dešava. Imam utisak da ta neka povlašćena omladina radi šta hoće u ovoj zemlji, da smo im mi ovde igralište. Ovo je jedan najobičniji roditeljski bunt, nikakva politika, samo da pokažemo da ovako više ne može - dodaje on.

 

Podsetimo, u Nišu se 4. januara dogodila nesreća u kojoj je stradalo dvoje ljudi, jedan od njih dečak od samo 12 godina.

Do nesreće je došlo kada je vozilo „audi“ beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao devetnaestogodišnji mladić, pokosilo dvoje pešaka.

Slična nesreća, u kojoj su stradale tri osobe u Nišu se dogodila 1. aprila 2018. godine.

Pre gotovo tri godine u tom gradu ugašena su dva mlada života, kada je Stojan Sokolov automobilom naleteo na sestre Milicu i Mariju koje su tada imale 27 i 24 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)