"NOSITE OGROMNU ODGOVORNOST, NADAM SE DA STE TOGA SVESNI": Dr Kon odgovorio udruženju građana "Ujedinjeni protiv kovida"

Novosti online

02. 12. 2020. u 13:46

EPIDEMIOLOG i član Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona obratio se kolegama iz udruženja građana "Ujedinjeni protiv kovida" i istakao da je vreme za preispitivanje odgovornosti pred nama, ali i da oni snose ogromnu odgovornost u ovom trenutku i da se nada se da će je prihvatiti i nositi kada za to dođe vreme.

НОСИТЕ ОГРОМНУ ОДГОВОРНОСТ, НАДАМ СЕ ДА СТЕ ТОГА СВЕСНИ: Др Кон одговорио удружењу грађана Уједињени против ковида

Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

- Poštovane kolege iz "Udruženi protiv kovid", sva Vaša pitanja su korisna (čak i ona maliciozna) i smatram da treba da nastavite sa kritikom. Vreme za preispitivanje odgovornosti je pred nama. Svako dobro vam želim. 

- Što se tiče moje lične odgovornosti nosim je nepokolebljivo i spreman sam da odgovaram na sva pitanja po završetku epidemije. Ovo što živimo je istorijska borba za čuvanje života stanovništva Srbije. Mnogi od vas su u toj borbi i ja ih sa poštovanjem slušam. Ima, nažalost, politikanstva i nekih kritika koje odbacujem. Treba razumeti da i vi nosite ogromnu odgovornost u ovom trenutku i nadam se da ste u potpunosti toga svesni, da ćete je prihvatiti i nositi kada dođe vreme preispitivanja - napisao je dr Kon na svom Fejsbuku nalogu.

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri