"ZDRAVSTVENI SISTEM NIJE PRED PUCANJEM": Doktor Stevanović objasnio - situacija jeste teška, ali tako je u celom svetu

Novosti online

02. 12. 2020. u 12:57

DOKTOR Predrag Stevanović sa KBC Dragiša Mišović, demantovao je navode koji su se poslednjih dana pojavili u pojedinim medijima da je zdravstveni sistem Srbije pred pucanjem.

ЗДРАВСТВЕНИ СИСТЕМ НИЈЕ ПРЕД ПУЦАЊЕМ: Доктор Стевановић објаснио - ситуација јесте тешка, али тако је у целом свету

Foto: Printscreen/Jutjub

Kako je rekao, sistem jeste prenapregnut zbog aktuelne epidemiološke situacije, ali da je suviše teška reč "pucanje".

- Situacija jeste teška, ali se postepeno uvode nove bolnice u kovid sistem, danas je uvedena Banjica, koja će nas rasteretiti. Svi očekujemo dosta i od bolnice u Batajnici, koja će nam takođe mnogo olakšati - rekao je doktor Stevanović.

Doktor Stevanović je dodao i da su mnogi, mnogo jači, zdravstveni sistemi u svetu u istoj situaciji kao i naš zdravstveni sistem.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!