Otkrij kakav te novembar čeka u Plazi: Od poklona, do sigurnosti „Crnog petka“ i vrhunskih popusta

Promo

07. 11. 2020. u 14:25

NOVEMBAR je mesec koji polako najavljuje prazničnu atmosferu i zato tokom ovog meseca posetioce Šoping centra Kragujevac Plaza čekaju bogate ponude omiljenih brendova, specijalni pokloni, a od 27. do 29. novembra i sjajni popusti tokom „Black Friday – Spoji nespojivo“ produženog vikenda.

Откриј какав те новембар чека у Плази: Од поклона, до сигурности „Црног петка“ и врхунских попуста

Foto: Promo

Prva polovina novembra rezervisana je za primamljivu sezonsku ponudu kolekcija jesen-zima, ali i sjajna iznenađenja u Kragujevac Plaza šoping centru. Posetioci će od 9. do 14. novembra imati priliku da dobiju i poklone. Za ostvarenu dnevnu kupovinu u minimalnom iznosu od 1.000 rsd u odabranim radnjama (Bebakids, Tally Weijl, Galileo, Menda i Vitapur) spremili smo i ograničen broj poklon vaučera u vrednosti od 1.000 rsd za šoping drugih određenih brendova (Fashion&Friends, Avangardia, Intersport, PS Fashion, H&M, Deichmann). Ali to nije sve, posetioce poslednjeg dana akcije očekuje još iznenađenja – Plaza sprema poklon kartice za prave šopingholičare.

Kraj meseca rezervisan je za popularnu manifestaciju „Black Friday“, kod nas poznatu kao „Crni petak“. I ove godine se sniženja tokom „Black Friday“-a prelivaju u dane vikenda, tako da će priliku da uživaju u bezbednoj i sigurnoj kupovini svi posetioci imati od 27. pa do 29. novembra. Šoping po specijalnim popustima tokom „Black Friday“ dana biće još zanimljiviji, jer će se nastaviti i akcija podele poklon vaučera za kupovinu odabranih brendova.

Takođe, kupovinu novih modnih komada, zimske odeće i obuće, aksesora, elektronike ili asortimana za kuću, posetioci mogu da planiraju uz kafu ili ukusne zalogaje u restoranskom delu centra, dok ljubitelji dobrih filmova mogu i dalje uživati u projekcijama najnovijih ostvarenja u Cineplexx bioskopu Kragujevac Plaza.

Foto: Promo

Šoping centar Kragujevac Plaza radi po svim zvanično propisanim higijenskim i bezbednosnim merama. Obavezne su zaštitne maske i održavanje distance, kako bi se svi posetioci i zaposleni osećali sigurno tokom posete i kupovine u centru koji ima međunarodni sertifikat o bezbednosti.

Sve o dešavanjima u Kragujevac Plaza centru, kao i akcijama i „Black Friday“ popustima, može se naći na sajtu www.kragujevacplaza.rs ili Facebook i Instagram profilima centra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju