BRATSKA SARADNJA UGLJEVIKA I LOZNICE: LJubav braću "sabira"

V. M.

27. 10. 2020. u 12:21

POVODOM krsne slave opštine Ugljevik – Svete Petke, stanovnicima Ugljevika i načelniku te opštine čestitku je uputio Vidoje Petrović, gradonačelnik Loznice.

БРАТСКА САРАДЊА УГЉЕВИКА И ЛОЗНИЦЕ: Љубав браћу сабира

V.Mitrić

- Zahvaljujući vašem vrednom, istrajnom,vizionarskom i poštenom radu imate i šta i zbog čega da slavite, jer je Ugljevik, za vreme vaše uprave, dobio sasvim novo lice i svrstao se u red najrazvijenijih sredina,ne samo na levoj obali Drine i regionu -kaže Petrović.

- Radujem se svakom našem susretu, koji je uvek prilika da razmenimo znanjai iskustva i još više i bolje povežemo naše bratske i prijateljske opština, onako kako su nas učili slavni naši zemljaci Filip Višnjić i Vuk Stefanović Karadžić, na koje smo ponosni i čiji put sledimo - naveo je gradonačelnik.

- Loznica i Ugljevik su primer valjane i konkretne saradnje u svim oblastima naroda sa dve obale Drine, jer godinama pokazujemo da niko i ničim ne može da omeđi i blokira zajednički nam duhovni prostor - kaže Petrović.

V.Mitrić

 

- Želim da Ugljevik nastavi da se kreće putanjom uspeha, a to je moguće samo sa Vama na čelu. U tom smislu siguran sam da će građani Ugljevika i ovoga puta napraviti najbolji izbor, a to je da i u ovom mandatu vodite i predstavljate svoju opštinu u čemu imate bezrezervnu podršku građana Loznice i mene lično. To je i najbolja garancija nastavka odlične saradnje Vaše opštine Ugljevika za koju ste mnogo dobrog uradili i našeg grada Loznice - naveo je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri