SRBI OPREZ: Hapšenja po grčkim letovalištima, policija češlja smeštaje zbog korone

Tanjug

02. 08. 2020. u 20:36

GRČKA policija sprovela je tokom vikenda opširne patrole poštovanja preventivnih epidemioloških mera u turističkim destinacijama na ostrvima Paros, Mikonos, Santorini u nastojanju da spreči širenje korona virusa.

СРБИ ОПРЕЗ: Хапшења по грчким летовалиштима, полиција чешља смештаје због короне

Foto: EPA

Na Parosu je inspekcija obišla noćne klubove od kojih je jedan zatvorila na 15 dana, jer je u njemu bilo više gostiju od dozvoljenog broja. Izdata je i novčana kazna od 3.000 evra. Uhapšeno je pet osoba zbog buke, prenosi ANA.

Na Mikonosu je uhapšen italijanski državljanin koji je organizovao žurku u kući na kojoj je bilo previše ljudi. Policija je proveravala da li se devet barova na plaži i 17 barova i klubova pridržava propisanih mera.

Dve osobe su uhapšene pošto nisu imale dozvolu za postavljanje ležaljki na plažu, i još šest pojedinaca zbog stvaranja buke.

Na Santoriniju su privedene tri osobe, takođe zbog remećanja javnog reda i mira, a posle inspekcije sedam barova i klubova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina