USPEŠNA PROMOCIJA „BORBE“ U ŠAPCU: Biblioteci KC-a na poklon 50 knjiga "Večernjih novosti"

Novosti online

29. 09. 2021. u 16:37

POZNATO je da časopis Borba u svakom broju predstavlja jedan od gradova Srbije, te se u septembarskom broju našao Šabac, grad koji u prevodu sa turskog jezika znači nešto čudesno lepo.

УСПЕШНА ПРОМОЦИЈА „БОРБЕ“ У ШАПЦУ: Библиотеци КЦ-а на поклон 50 књига Вечерњих новости

Foto: Borba

Kako bi svi građani Srbije imali priliku da dođu do svog besplatnog primerka, ekipa Borbe je danas promovisala novi broj u gradu na Savi.

Prva destinacija bio je Kulturni centar grada, kom je Borba u želji da se obogati biblioteka KC-a i podstakne obrazovanje, poklonila 50 knjiga različitih naslova izdanja Večernjih novosti.

Katarina Janković Popović glavna i odgovorna urednica Kulturnog centra Šabac, bila je domaćin redakcije i tom prilikom upoznala članove „Borbe“ sa znamenitostima grada i sa radom ove kulturne institucije.

- Prednost nas kao institucije kulture koji zasnivamo svoj rad proteklih 60 godina je da smo za to vreme ostvarili važnu i značajnu saradnju sa svim relevantnim institucijama kulture i svim pojedincima u kulturi a svakako i sa medijima.Mediji su naš partner od prvog dana, oni prate ono što mi radimo i bez njih ne možemo.- istakla je urednica kulturnog centra i dodala da je saradnja sa „Borbom“ od velikog značaja jer su svojoj bogatoj mreži dodali još jednog prijatelja, a međusobna saradnja i podsticaji su uvek od velikog značaja.

Kako ekipa Borbe u okviru svake akcije vrši i podelu časopisa kako bi sve građane upoznala sa sadržajem svog lista, svi Šapčani su danas imali priliku da dobiju svoj besplatan primerak na Gradskom trgu grada.Nakon uspešne promocije u toku koje je podeljeno više stotina primeraka, redakcija je svoju akciju zaključila posetom šabačkog Zavoda za javno zdravlje. Direktor Zavoda, Branko Vujković srdačno je sa svojim saradnicima ugostio ekipu časopisa i uz promotivni film „Vek čuvara zdravlja“ upoznao prisutne sa radom prve bakteriološke stanice u Srbiji, koja 1. novembra ove godine proslavlja jubilarnih sto godina postojanja.

BONUS VIDEO:

NAGRADA ZA SMEH: Dodela priznanja "Jovan Hadži Kostić" uz najbolje aforizme

NAGRADA ZA SMEH: Dodela priznanja "Jovan Hadži Kostić" uz najbolje aforizme


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano na dubini od 12 kilometara