OVAJ ČOVEK VRAĆA VERU U LJUDE: Za roditelje iz Srbije, BiH i Crne Gore smeštaj bez plaćanja (FOTO)

V. V.

08. 09. 2021. u 22:41

NAJLEPŠA su bezimena dela ljudske dobrote, ona koja kao dragulj prosinu iz mora loših vesti koje nas zasipaju svakodnevno.

ОВАЈ ЧОВЕК ВРАЋА ВЕРУ У ЉУДЕ: За родитеље из Србије, БиХ и Црне Горе смештај без плаћања (ФОТО)

B. Dabić

Na svojoj fejsbuk stranici jedan meštanin Igala objavio je: "Evo i septembar lagano ali sigurno prolazi. Špic sezone je prošao, a s obzirom da će biti još lijepih dana u prilici sam da ponudim besplatan smještaj onima koji ne mogu svojoj đeci da priušte boravak na moru. Od 08.09. U tri termina po 7 dana, mogu da mi se jave roditelji iz BiH, Sbije i naravno Crne Gore, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost", stoji u objavi Slobodana Spaića.

Foto: Fejsbuk/ Slobodan Spaić

Logičan potez bio je da pokušamo da sa dobrim čovekom napravimo razgovor, ali on je mnoge novinarske pozive uljudno odbio. Čuli smo Njegov višegodišnji prijatelj,  komentariše da nije prvi put da Slobodan pomaže na razne načine ali to uvek radi anonimno.

I ovog puta je izbegao publicitet iako je imao pozive od mnogih novinara.

Objava o besplatnom letovanju za tri porodice, kao pečurke posle kiše proširila  se na društvenim mrežama, a lep Slobodanov gest izazvao divne reakcije ljudi i što je najvažnije vratio veru  u dobre ljude.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)