SANDEJ MIROR: Bojsi je u Srbiji dočekan kao heroj! (FOTO)

Novosti online

05. 09. 2021. u 14:20

POZNATO je daje britanski glumac Džon Čalis (78), čuveni Bojsi iz "Mućki", veliki ljubitelj Srbije.

САНДЕЈ МИРОР: Бојси је у Србији дочекан као херој! (ФОТО)

Foto: Printskrin Twitter/@BeingBoycie

Glumac je na svom Tviter nalogu objavio tekst iz "Sandej miror" pod naslovom " Bojsi u Srbiji dočekan kao heroj".

Podsetimo, Čalis je i glavni akter dokumentarca o Beogradu, a tim povodom dao je intervju najtiražnijem britanskom dnevnom listu „Metro“ u kom sa oduševljenjem priča o Srbiji.

On je objasnio kako je nastala ideja za snimanje dokumentarca „Bojsi u Beogradu“.

- U februaru prošle godine, pre nego što je počeo ovaj horor, sedeo sam pevajući neke pesme za snimanja, kada se pojavila TV ekipa iz Srbije. Mislio sam da se neko šali sa mnom. Ali nije, kaže Čelis.

Ispričao je da je posetio Beli dvor, iako tamo nije bila porodica prestolonaslednika, ali kaže da zna kako su oni veliki ljubitelji „Mućki“.

- Otišao sam i do njihovog velikog fudbalskog kluba, Crvene zvezde, sreo sam se sa sveštenikom Hrama Svetog Save, naučio sam i kako da pijem njihovu divnu rakiju. Srbi apsolutno obožavaju „Mućke“. Viđao sam murale Dejvida Džejsona (Del Boj u seriji, prim. prev.) i drugih junaka…, objašnjava Čalis.

U Beogradu je posetio i Muzej automobila gde je video žuti automobil na tri točka „rilajant regal“, kakav u „Mućkama“ voze Del Boj i Rodni Troter.

- Mislim da Britanci i Srbi imaju sličan smisao za humor. Oni vole naše šale, kojih je bilo dosta u Beogradu, kao i junake serije - rekao je Čalis za „Metro“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)