NEVREME STIGLO U BEOGRAD: Jak pljusak i grmljavina u prestonici (VIDEO)

Novosti online

19. 07. 2021. u 19:07

BEOGRAD je zahvatilo nevreme sa pljuskovima i grmljavinom.

НЕВРЕМЕ СТИГЛО У БЕОГРАД: Јак пљусак и грмљавина у престоници (ВИДЕО)

Foto: D.Balšić

Kiša je počela da pada nešto pre 19 časova.

Nad gradom su se nadvili crni oblaci a udaraju i jaki gromovi.

RHMZ je upozorio da se na području Braničevskog okruga, u narednih sat vremena, očekuje se dolazak padavina i olujnog vetra.

- U narednom satu u Braničevskom okrugu jaka konvektivna oblačnost koja uslovljava obilne pljuskove s grmljavinom, jak vetar u zoni pljuska, lokalno i pojavu grada premestaće se ka jugu Banata - upozoreno je.

Takođe, u naredna dva sata na području jugoistočne i južne Srbije, kao i u Bačkoj, Banatu i Pomoravlju, očekuje se pojava kiše, pljuskova i grmljavine.

- U naredna dva sata u istočnoj, južnoj i jugoistočnoj Srbiji, u Bačkoj, Banatu i Pomoravlju mestimično kiša i pljuskovi s grmljavinom - stoji u najavi RHMZ-a.

Nešto ranije, izdato je i hitno upozorenje na jake nepogode na području Vršca.

- U narednom satu u Vršcu i okolini jaka konvektivna oblačnost uslovljavaće obilne pljuskove s grmljavinom, jak vetar u zoni pljuska, lokalno i pojavu grada - upozorio je RHMZ.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PULS KARDIOLOŠKI CENTAR OD SADA I NA DEDINJU: Na novoj lokaciji brinemo o vašem srcu, ali i o zdravlju cele porodice