SUTRA POČINJE NOVI TOPLOTNI TALAS: Najnovija vremenska prognoza Đorđa Đurića - evo koji dan će biti najvreliji

Novosti online

27. 06. 2021. u 11:45

NAJNOVIJA vremenska prognoza koju je na svom fejsbuk nalogu objavio meteorolog Đorđe Đurić najavljuje nam vremenske prilike slične onima iz prethodne nedelje.

СУТРА ПОЧИЊЕ НОВИ ТОПЛОТНИ ТАЛАС: Најновија временска прогноза Ђорђа Ђурића - ево који дан ће бити најврелији

Foto: Depositphotos/Jutjub/Happy Tv

- Danas oko prijatnih 30°C, ali već od sutra novi toplotni talas. Najtoplije biće u sredu, temperatura do 38°C. Od četvrtka do subote promenljivo oblačno, svežije i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima - napisao je Đurić na svom fejsbuk nalogu.

Vremenska prognoza za 7 dana

Prema prognozi za narednih nedelju dana, u Srbiji će u prvoj polovini sedmice biti sunčano, u utorak i sredu i veoma toplo, u većini mesta sa temperaturom od 35 do 38 stepeni.

U četvrtak će doći do postepenog povećanja oblačnosti, najpre na severu i zapadu, krajem dana moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Od petka promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, kada se lokalno očekuju i obilne padavine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu