OVAKO FEJSBUK SPROVODI AMERIČKU "DEMOKRATIJU": Cenzurišu tekstove srpskih medija koji im se ne sviđaju (VIDEO)

Novosti online

06. 06. 2021. u 08:12

FEJSBUK je suspendovao nalog bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa na toj mreži na dve godine, kao odgovor na odluku Nadzornog odbora.

ОВАКО ФЕЈСБУК СПРОВОДИ АМЕРИЧКУ ДЕМОКРАТИЈУ: Цензуришу текстове српских медија који им се не свиђају (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Kako je rekla Andrijana Nešić, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika za digitalna izdanja u ''Večernjim Novostima'', Fejsbuk nije društvena mreža, već jedan veliki medij preko koga se sprovodi politika koja odgovara zapadu.

Ona dodaje da postoji dosta nevladinih organizacija koje motre na domaće medije, a kada im se ne svidi neka priča oni "prijavljuju bez argumenata".

- To se desilo i "Raši tudej" i "Sputnjiku", pa i naši medijima počev od "Novosti", preko "Alo", "Srpskog Telegrafa" i Informera" - rekla je Nešić gostujući na TV Pink.

- Sve ono što im ne odgovara stavlja se pod cenzuru". To je ta Američa demokratija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!