OGLASIO SE PRIJATELJ NESTALOG IVANA: Trebalo je danas da budemo zajedno, pa da nastavi rutu

Novosti online

29. 05. 2021. u 21:38

MLADIĆU iz Beograda Ivanu Miloševiću (32) od juče se gubi svaki trag, nakon što se uputio ka Kosovu i Metohiji da poseti prijatelja.

ОГЛАСИО СЕ ПРИЈАТЕЉ НЕСТАЛОГ ИВАНА: Требало је данас да будемо заједно, па да настави руту

Foto: Fejsbuk

Ivanov prijatelj Miloš Mitić rekao je da je Ivan poslednji put viđen kod skretanja za Zvečane i Kosovsku Mitrovicu, kao i da se posle toga nije javljao na telefon.

- Ivan je juče ujutru krenuo iz Beograda motorom, trebalo je dođe preko Jarinja, Leposavića i Mitrovice do Gračanice, gde ja radim. Hteli smo da se nađemo i ovde je trebalo da prespava, da danas budemo u Prizrenu i da nastavi svoju turu ka Makedoniji - priča Miloš.

Foto: Fejsbuk

 

Naime, nestali mladić je juče oko 14.25 sati, po zvaničnim informacijama tzv. Kosovke policije, prešao na Kosovo i Metohiju.

- Poslednje informacije su da ga je video jedan kamiondžija kod skretanja za Zvečane. Od tod trenutka mu se gubi trag. Ono što sam dobio kao informaciju u prethodnih sat vremena jeste da u nastavku te rute, u gradu Vučitrn, na centralnom kružnom toku, na sigurnosnim kamerama između 14 i 17 časova nije zabeleženo da je prošao bilo koji motocikl - priča Miloš.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NELE I OKI PORUČUJU „STRUJU ŠTEDI“: Evo u čemu je ključ za osvajanje fiće