Uhapšen predsednik Sindikata vojske Crne Gore

ovosti Online / V.K.

petak, 03. 07. 2020. u 10:32

Ухапшен председник Синдиката војске Црне Горе

Foto: Fejsbuk

Policija u Podgorici uhapsila je u četvrtak uveče Zdravka Kasalicu, predsednika Sindikata Vojske Crne Gorei njegovu suprugu advokata
Policija u Podgorici uhapsila je sinoć Zdravka Kasalicu, predsednika Sindikata VojskeCrne Gorei njegovu suprugu Makedonku, advokata. Ovu vest saopštio je advokat Vladan S. Bojić ističući da su Kasalice neosnovano lišeni slobode.


- Stavljeno im je nateret nešto kao utaja poreza I fascinirajuće stupidno konstruisano “pranje para preko suda”, kazao je Bojić, navodeći da je nakon pretresa kancelarije Makedonki Kasalici, ženi narušenog zdravllja, naglo pozlilo, pa je pre saslušanja intervenisala Hitna pomoć, da bi je posle višesatnog saslušanja, policija prebacila u Urgentni centar.


Uhapšeni Zdravko Kasalica inspektorima je tražio da mu ne maltretiraju porodicu, ističući da zna da ih hapse po naređenju ministra odbrane Predraga Boškovića koji im se sveti zbog podrške Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, a ne zbog propusta njegove supruge jer ih nije počinila.


-Noćas ste sahranili patriotizam u meni prema ovakvoj Crnoj Gori , kojoj sam časno služio ceo svoj život, kazao je inspektorima Kasalica.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Анти Антифа

05.07.2020. 09:59

Режим не може да похапси 90% становника