Senzacionalna tvrdnja Duška Kneževića: Strani forenzičari UŠLI U TRAG MILOVIM MILIONIMA!

Novosti onlajn/M. S.

četvrtak, 25. 06. 2020. u 14:56

Сензационална тврдња Душка Кнежевића: Страни форензичари УШЛИ У ТРАГ МИЛОВИМ МИЛИОНИМА!

Foto: Instagram

Pre ovoga Knežević je ranije kazao ozbiljna međunarodna forenzička kuća radi na razotkrivanju para Mila Đukanovića i da su otkrivena imena osoba na čija imena on drži novac u inostranstvu
- MEĐUNARODNI forenzičari će u narednih mesec dana obelodaniti kompletan izveštaj o novcu Mila Đukanovića koji se nalazi na inostranim računima - otkrio je Duško Knežević, predsednik Atlas Grupe.

On je ekskluzivno pokazao papir, za koji kaže da je deo izveštaja međunarodnih istražitelja, objavio je portal "Borba".

- Posedujem dokument, međunarodnih forenzičara koji su uradili izveštaj, o tragovima novca Mila Đukanovića i povezanih lica i onih koji su povezani sa njegovim parama. Ima tabelarni prikaz, izveštaj se još uređuje. Ja sam lično proveo par sati sa istražiteljima, oko pronalaženja para Mila Đukanovića. Mogu samo da kažem da će to uskoro biti glavna vest na svim svetskim medijima, i to u toku kampanje, rekao je Knežević.

Pre ovoga Knežević je ranije kazao ozbiljna međunarodna forenzička kuća radi na razotkrivanju para Mila Đukanovića i da su otkrivena imena osoba na čija imena on drži novac u inostranstvu. Otkrio je da je značajan deo sredstava bio u jednoj poznatoj banci čije ime zna.

- Pare su u Dubaiju, Lihtenštajnu i Cirihu. Locirano je kod kojih su banaka pare i koji referenti vode taj novac. Ne mogu sada dati više podataka zbog istrage koja se vodi. Takođe, kastodi račun Mila Đukanovića se nalazi u Crnoj Gori i otkrivanje toga će mu na kraju zadati najveći politički udarac jer će se otkriti fiktivna trgovina i kako je postao milioner - rekao je Knežević za Borbu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije