ZORAN T. (45) izvršio je samoubistvo rano jutros u samačkom hotelu Gradskog saobraćajnog preduzeća u Pančićevoj ulici, na Dorćolu. Nesrećni čovek prekratio je život vešanjem, a njegovo beživotno telo pronašle su kolege, koje su se vraćale sa posla.


Kako smo nezvanično saznali, užasan prizor stanari hotela videli su oko 6 časova i smesta su pozvali policiju. Njihov komšija visio je sa spoljnog zida terase na prvom spratu.


- Stanujem na drugom kraju hotela, ali sam čuo tup udarac. To je sigurno bio trenutak kada se ograda odvalila - prepričava nam jedan od suseda. - Nisam mogao da spavam, ne znam koje je tačno vreme bilo, ali nije još svanulo. Shvatio sam šta se dogodilo tek kada su došli policija i vatrogasci, i kada su spustili čoveka na asfalt.


Prema rečima komšija, Zorana T. poznavali su površno. Bio je ćutljiv, ni sa kim se nije družio i veoma je malo komunicirao. Čak i kada jeste, teme su bile morbidne, pa se stanari ne čude što je digao ruku na sebe.


- Očigledno su ga morile teške muke - slegaju ramenima susedi.


Kako smo nezvanično saznali, nesrećni čovek stanovao je u samačkom hotelu poslednjih nekoliko godina i bio je zaposlen u Gradskom saobraćajnom preduzeću. Navodno, prvo je vozio trolejbus, a od nedavno je premešten na mesto vozača elektrobusa EKO 1.


Foto: N.Skenderija


Koliko je prizor bio stravičan za stanare hotela, uverili su se i reporteri "Novosti". Ograda terase na prvom spratu bila je odvaljena. Najverovatnije, to se dogodilo u trenutku kada je nesrećni čovek prešao preko balkona i pustio se. Na asfaltu ispod, lokva krvi ostala je kao podsetnik na užasnu scenu.


Foto: N.Skenderija


Telo čoveka odvezeno je na Institut za sudsku medicinu.


Foto: N.Skenderija