Hteo da se osamostali i da bude sam: Pronađen student Marko Lazić koji je 2. marta nestao u Beogradu

S.M.J./Novosti Online

petak, 06. 03. 2020. u 12:38

Хтео да се осамостали и да буде сам: Пронађен студент Марко Лазић који је 2. марта нестао у Београду

Foto: Privatna arhiva

Porodica ovog mladića zahvaljuje se medijima i novinarima koji su se uključili u potragu, ali i Fondaciji “Tijana Jurić” koja im je u teškim satima izašla u susret
Policija je pronašla Marka Lazića (24), studenta informatike iz Negotina, za kojim se intenzivna tragalo još od 2. marta kada je poslednji put viđen na Vidikovcu, gde je stanovao sa starijim bratom Veljkom. Kako ističu njegovi roditelji, Violeta i Milan Lazić, Marko je dobro, a potraga za njim je obustavljena.


- Javio se policiji, dao je izjavu i rekao da je dobro, da želi da se osamostali i da bude sam. Nismo ga videli odkako je utvrđeno da je dobro. Nama je, najiskrenije, najvažnije da znamo da je živ i zdrav – ističu roditelji.

Porodica ovog mladića zahvaljuje se medijima i novinarima koji su se uključili u potragu, ali i Fondaciji “Tijana Jurić” koja im je u teškim satima izašla u susret. Kažu da im je pao kamen sa srca što znaju da im je sin dobro i da to ne bi mogli zbog mnogih ljudi čije su informacije dovele do Marka.

- Marko je sa sobom poneo pasoš, laptop, zdravstvenu knjižicu, nešto garderobe i svoj isteki za kičmu od koga se nije razdvajao. To nam je davalo nadu da ne pomislimo na najgore. Pokazivao je želju da se osamostali. Jesenas je hteo da nađe stan. Bio je u Negotinu skoro dva meseca i pretprošlog ponedeljka uveče se vratio u Beograd – kažu Markovi roditelji i dodaju da poštuju želju svog sina da se osamostali i da će mu, ukoliko želi, u tome družiti svu pomoć i podršku.


Marko je, saopštili su im u policiji, dobrog zdravlja, pronašao je drugi stan, a ovih dana je intenzivno tražio i našao i posao.Komentari (5)