Fond humanosti: Uz igru i pokloni za mališane

J. D.

20. 04. 2018. u 16:15

Фонд хуманости: Уз игру и поклони за малишане

Sa mališanima se družili glumci Uroš Jovičić, Darko Ivić i Stojan Đorđević / Foto J. Dinčić

Radnici "Hajat ridžensija" družili se sa decom iz Doma za decu bez roditeljskog staranja "Jovan Jovanović Zmaj". Od poznatog ugostiteljskog brenda štićenici su dobili sto za stoni fudbal

FOND humanosti Kompanije "Novosti" i hotel "Hajat ridžensi Beograd" obradovali su mališane iz Doma za decu bez roditeljskog staranja "Jovan Jovanović Zmaj". U okviru manifestacije "Mesec globalnog volontiranja", koju organizuju predstavnici korporacije "Hajata", svi hoteli u okviru ovog lanca posvećuju vreme volontiranju u lokalnim zajednicama.

Volonteri ovog poznatog brenda su odabrali da uvesele mališane iz "Zmaja", sa kojima se druže već deset godina.


PROČITAJTE JOŠ:
Vojska ustupila prostor vrtićima

- Kroz razne aktivnosti, kao što su pomoć starijima, davanje krvi, humanitarne trke ili popravka sirotišta prošle godine, ostvareno je 25.000 volonterskih sati - objašnjavaju iz "Hajata". - Ove godine je cilj da se ispuni 30.000 na globalnom nivou, a za početak odbrojavanja sati iz naše prestonice odabrali smo baš "Zmaj", jer je naše druženje sa njima postalo tradicija.

Oni su deci iz doma sa Voždovca darovali sto za stoni fudbal, a druženje su upotpunili i mladi glumci Uroš Jovičić, Darko Ivić i Stojan Đorđević. Radost na licima mališana nije se mogla sakriti kada su u dvorištu doma ugledali omiljene glumce. Lopte za fudbal, odbojku i košarku letele su po terenima. Igra je tajala do kasnih večernjih sati, a deca su neumorno trčkarala ceo dan.

- Tradicija je da svakog juna dolazimo u "Zmaj" i organizujemo svečani ručak i druženje povodom završetka školske godine. Nudimo i praksu, a kasnije i zaposlenje u našem hotelu za starije štićenike - ističu iz "Hajata".


PROČITAJTE JOŠ:
Ove linije gradskog prevoza će biti izmenjene zbog maratona

OBELEŽAVANJE DANA PLANETE

PROSLAVA Dana planete Zemlje zakazana je za danas, kada će za decu iz "Zmaja" i OŠ "Laza Kostić" biti organizovane radionice na teme očuvanja zaštite životne sredine i zdrave ishrane. Mališani će praviti i čestitke povodom rođendana planete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije