Za promociju „Čistoća” kupuje spinere i USB

M. S.

04. 09. 2017. u 23:59

„Gradska čistoća” raspisala tender za nabavku stvari koje će koristiti u reklamne svrhe, a na spisku su spineri, antistres loptice, kišne kabanice. Kupuju 500 setova reketa za plažu

За промоцију „Чистоћа” купује спинере и УСБ

Thinkstock

SPINERI, antistres loptice i kišne kabanice samo su neki od stvari koje će JKP "Gradska čistoća" koristiti u reklamne svrhe. Ovo preduzeće raspisalo je javnu nabavku promotivnog materijala za potrebe reprezentacije, ali nije poznato koliko će novca biti odvojeno za ovu kupovinu.

Prema navodima iz konkursne dokumentacije, u cilju promocije "Čistoće", osim hemijskih olovaka, notesa i privezaka, koje se mogu podvesti pod uobičajene stvari koje firme koriste za promociju, na spisku planiranog materijala nalaze se i dodatni gedžeti za relaksaciju i zabavu, poput spinera i antistres loptica. Takođe, ovo preduzeće ima u planu da se snabde pernicama, rančevima i drvenim bojicama, najverovatnije namenjenim najmlađim sugrađanima.

Oko 500 setova reketa za plažu i loptica, plastični držači za olovke u obliku kante, kao i 250 usb od bambusa, sa logotipom preduzeća potražuje se u javnoj nabavci. Takođe, kupovina rekvizita obuhvata i 500 kačketa, notesa od plute, setova za pisanje, kabanica za kišu u plastičnoj kugli.

Ipak, na pitanja koje su "Novosti" uputile preduzeću o tome koliki će budžet biti izdvojen za ovu nabavku, kao i kako će nabavljene stvari biti rapoređene i kome, odgovore nismo dobili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)