TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: "Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa'' (VIDEO)

TIP redakcija

22. 03. 2024. u 16:01

"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama našeg čuvenog tipstera i njegovih gostiju.

ТРЕБАЛЕ МУ ПАРЕ ЗА ТИКЕТ, ПА УЗЕО ЖЕНИНУ КАРТИЦУ: Дошла је са посла уморна и одмах легла да спава, то ми је била идеална шанса (ВИДЕО)

FOTO: Arhiva novosti

Kao što mnogi već znaju, list "Tip" se na kioscima može pronaći svakog petka već pune 22 godine, a tu je i sajt na kome svakodnevno možete pročitati predloge tiketa, analize mečeva i tipove asova.

Na voditeljskoj poziciji je Milan Đurica - najstariji tipster i čovek čije se prognoze nalaze u svim brojevima Tipa počev od prvog izdanja koje je ugledalo svetlost dana 11. januara sada već daleke 2002. godine.

U najnovijoj, desetoj epizodi, on je ispričao priču o jednom svom poznaniku koji se na dopadljiv način dosetio kako da sazna pin kod od kartice svoje žene kako bi mogao da skine pare, koje joj je posle vratio, i sa njima odigra tikete za vikend.

UŽIVAJTE U NAJNOVIJOJ EPIZODI!

Za najbolje tipove zapratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tiktoku

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji (VIDEO)