"TIP" NASTAVLJA DOMINACIJU! Hazarderski predlog pogođen - kvota 21!

Novosti online

09. 07. 2022. u 10:00 >> 10:01

NAŠA redakcija i poslednjeg dana radne nedelje maestralna!

ТИП НАСТАВЉА ДОМИНАЦИЈУ! Хазардерски предлог погођен - квота 21!

Foto: Profimedia

U petak kada je fudbalska ponuda bila malo siromašnija naš ekspert za konjske trke se odlučio da analizom trke "Tattersalls Falmouth Stakes" obraduje sve ljubitelje velikih kvota.

U analizi koju možete pogledati ovde je istaknuto da je ovo tip za hazardere s obzirom da je kvota na prvog favorita bila 1,25 a na našu pulenku 11 da bi pred samu trku kvota na sjajnu omicu po imenu Inspiral pala na 1,11 a na Prosperous Voyage koju smo mi predložili otišla na čak 21!

Inspiral je inače ljubimica naše redakcije i prognozirali smo je pre tri nedelje u analizi koju možete pogledati ovde ali tada je kvota na nju bila 4,35 i ta analiza je takođe bila uspešna.

Ono što nas kao i obično posebno raduje to je što su nam se naši čitaoci pohvalili na društvenim mrežama svojim dobitnim tiketima a jako nam je drago da je bilo i onih strpljivih koji su čekali sam početak trke i uhvatili naš predlog na neverovatnoj kvoti 21!

A evo i tiketa naših čitalaca:

A za kraj možete uživati u sjajnoj trci koja je juče mnoge obradovala!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene