BIĆE NEIZVESNO U ANKARI: ''Zmajčeki'' bi da održe perfektan skor

V.M.

25. 05. 2024. u 11:10

DANAŠNjI program odbojaške Lige nacija otvaraju Slovenija i Kanada koji se sastaju u Antaliji od 13 časova.

БИЋЕ НЕИЗВЕСНО У АНКАРИ: Змајчеки би да одрже перфектан скор

Foto: Profimedia

Kanađani su obezbedili nastup u Parizu, ali i pored toga igraju Ligu nacija u najjačem sastavu kako bi se što bolje pripremili za Olimpijske igre.

Sa klupe ih predvodi trener Tomas Samuelo koji je okupio odličan tip i svi kvalitetni igrači su se odazvali na njegov poziv, tako da na raspolaganju ima Mara, Lepkija, Švorca, Hoga i družinu.

Odigrali su tri meča do sada i upisali su očekivane rezultate, savladali su Tursku (3:1) i Bugarsku (3:0), a uz to su doživeli poraz od Poljske (1:3)

Sa druge strane, Slovenci nemaju vizu za Pariz, ali su veoma blizu toga da je dobiju jer zauzimaju sigurno sedmo mesto na svetskoj rang listi i imaju čak 64 boda više od Srbije koja je deseta na tabeli, odnosno prva ekipa ispod crte za Olimpijske igre.

Iako su u Antaliju došli bez Roka Možiča, upisali su dve pobede do sada. Prvo su bili bolji od Holandije (3:2), a zatim su iznenadili Francuze koje su rutinski savladali sa 3:1 u setovima.

Glavni igrači ekipe su Čebulj i Kozamernik, a novo otkrovenje trenera Kretua je dvadesetogodišnji primač Bračko koji pruža sjajne partije i bio je jedan od najzaslužnijih za pomenuti trijumf nad Francuzima.

Poslednji put kada su se Slovenija i Kanada sastali bilo je pre nešto više od godinu dana i tada su ''zmajčeki'' slavili sa 3:0 u setovima.

Danas očekujemo dosta zanimljiv meč, oba tima igraju dobro i verujemo da će zadata granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +180,5 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)