ŠAMPION SRBIJE SE FOKUSIRA NA REGIONALNI ŠAMPIONAT: Navijače crveno-belih raduje povratak prve zvezde!

M.M.

22. 03. 2024. u 07:50 >> 07:51

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u 31. kolu Evrolige ugostiti Virtus.

ШАМПИОН СРБИЈЕ СЕ ФОКУСИРА НА РЕГИОНАЛНИ ШАМПИОНАТ: Навијаче црвено-белих радује повратак прве звезде!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crveno-beli su pretrpeli još jedan poraz na evrosceni, ali to i jeste bilo očekivano. Bolji od njih bio je Panatinaikos rezultatom 76:89.

Šampion Srbije će se fokusirati na ABA ligu jer je bitka u najelitnijem evropskom takmičenju odavno izgubljena.

Protiv "zelenih" su se istakli Nemanja Nedović i Dejan Davidovac koji su postigli po 19 poena, dok je Džoel Bolomboj brojao do 11. U listu strelaca upisali su se još Dalibor Ilić (9), Luka Mitrović (6), Rokas Gedraitis (4), Miloš Teodosić (4), Adam Hanga (2) i Džavonte Smart (2).

Najveći problem četi Janisa Sferopulosa pravio je Kostas Slukas koji je imao dabl-dabl učinak od 17 poena i 10 asistencija, najefikasniji je bio Matijas Lesor koji je utakmicu završio sa 19 pogodaka. Treba istaći i rolu Dinosa Mitoglua (17).

Navijače svakako najviše raduje povratak Tea koji će moći da pomogne ekipi u nastavku sezone.

Zvezda ima veliki problem na poziciji plejmejkera, Jago dos Santos i Nikola Topić se oporavljaju od povrede, dok od Smarta ne može da se očekuje previše.

Srpski predstavnik će danas ugostiti ekipu koja je imala dobru sezonu, međutim, popularni "kinder" je polako počeo da posustaje.

Izabranici Luke Bankija su u dosadašnjem delu takmičenja upisali 17 pobeda uz 13 poraza i trenutno se nalaze na deobi sedmog mesta zajedno sa Makabijem.

U prethodnom kolu poraženi su od Žalgirisa rezultatom 96:81. Najistaknutiji na parketu bio je Tornike Šengelija sa 19 poena i 5 dodavanja.

Viruts u sastavu ima dosta sjajnih individualaca, međutim, treba priznati da u ekipi nema "sveže krvi".

Danijel Heket, Marko Belineli i Brajant Danston su kvalitetni košarkaši, ali treba priznati da su u poznim igračkim danima.

Tim iz Bolonje je u jednom momentu zauzimao drugu poziciju i ova situacija im je svakako srušila samopouzdanje.

Ovi rivali su se sastali u 4. kolu i tada su Šengelija i družina slavili rezultatom 85:79, najzaslužniji za trijumf bio je upravo Gruzin koji je spakovao 19 poena.

U poraženom taboru istakao se Šabaz Nejpir koji više ne brani boje Crvene zvezde. Luka Mitrović je utakmicu završio sa 14 poena.

Verujemo da će granica poena večeras biti prebačena.

NAŠ TIP: +159,5 (kvota 1,90)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu