DOMAĆIN JE U VELIKOM PROBLEMU: Može li vicešampion Evrope to da iskoristi?

V.M.

21. 02. 2024. u 13:32

U prvoj utakmici četvrtfinala odbojkaške Lige šampiona, Pjaćenca će ugostiti Jastšembski (20.30).

ДОМАЋИН ЈЕ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Може ли вицешампион Европе то да искористи?

Foto Profimedia

Domaćin se nalazi u velikom padu forme, što brine navijače jer predstoji najbitniji deo sezone. Proteklog vikenda šokantno su izgubili od Taranta (2:3) i to im je bio četvrti poraz na poslednjih pet utakmica.

Evidentno je da se Pjaćenca nalazi u krizi i Andrea Anastasi mora pod hitno da pronađe način da prodrma svoje igrače koji igraju daleko ispod očekivanja jer je ovaj tim formiran da napadne Ligu šampiona, kao i Superligu Italije.

Što se tiče Lige šampiona, Pjaćenca je tu pružala svoje najbolje partije, što i ne čudi s obzirom na to da je poznata po tome da njeni igrači često imaju problema sa motivacijom u ''slabijim'' utakmicama i vole da igraju ''velike'' mečeve.

Zauzela je prvo mesto u grupi ''C'' sa pet ostvarenih pobeda i impresivnom set-razlikom 16:5, ali nije imala sreće sa protivnikom jer će igrati protiv aktuelnog vicešampiona Evrope Jastšembskog.

Poljski predstavnik je samo ojačao tim u odnosu na prošlu sezone i ima najviše ambicije u ovom ključnom delu sezone. U domaćem prvenstvu je prvi na tabeli i oran je da odbrani naslov prvaka, dok će u Ligi šampiona pokušati da napravi korak više i konačno doda slavni trofej u vitrine.

Jastšembski je imao povoljnu grupu u Ligi šampiona kroz koju se rutinski prošetao sa pet pobeda i porazom, ali tek sada kreće ono pravo i moraće da odigraju na visokom nivou kako bi osigurali povoljan rezultat pred revanš.

NAŠ TIP: tačan broj setova 4 (kvota 2,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)