TEO I DRUŽINA ŽELE TRIJUMF PRED DELIJAMA! Crveno-beli su u Kataloniji mogli do pobede

M.M.

14. 11. 2023. u 12:38 >> 12:38

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u osmom kolu Evrolige ugostiti Fenerbahče.

ТЕО И ДРУЖИНА ЖЕЛЕ ТРИЈУМФ ПРЕД ДЕЛИЈАМА! Црвено-бели су у Каталонији могли до победе

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Ukoliko Šabaz Nejpir nastavi sa ovakvim partijama, njegova saradnja sa Crvenom zvedom bi mogla da se završi i pre isteka ugovora. Amerikanac igra jako loše i to izaziva nezadovoljstvo kod trenera. Ono što navijače najviše pogađa je njegovo nezalaganje u odbrani.

Crvena zvezda je prošle nedelje odigrala dobro u Blaugrani, ali je na kraju ipak poražena. Barselona je slavila rezultatom 86:81.

Najbolji utisak na terenu ostavio je Luka Mitrović koji je ubacio 22 poena, Miloš Teodosić je imao 13 poena i 9 asistencija, dok je tandem Davidovac-Nedović kombinovano brojao do 23.

Najveći problem crveno-belima pravio je Džabari Parker koji je individualnim potezima u završnici rešio utakmicu. Amerikanac je na kraju ima 20 pogodaka.

Nakon poraza od šampiona Španije izabranici Janisa Sferopulosa su savladali Zadar u okviru ABA lige. Rokas Gedraitis je konačno prikazao dobru partiju i meč završio sa 19 poena, Jago dos Santos se zaustavio na 12.

Fener je prošle nedelje poražen na istom ovom mestu od Partizana (85:84). Puleni Dimitrisa Itudisa su kontrolisali utakmicu do samog kraja, međutim, par grešaka ih je koštalo pobede.

U okršaju sa crno-belima najviše se istakao Najdžel Hejs Dejvis koji je meč završio sa 23 poena. Trej Dorsi je dodao 18. Nik Kalates i Marko Gudurić su ovoga puta doputovali sa ekipom u Beograd za razliku od prošlonedeljnog meča, ali još uvek se ne zna da li će zaigrati.

Turski predstavnik je jako dobro popunjen na svim pozicijama, Skoti Vilbekin predvodi bekovsku liniju, dok je tandem Papajanis-Motli izuzetan pod obručima.

Verujemo da će večeras domaći tim na krilima navijača slaviti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,76)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!