NIKOLA JOKIĆ NA KORAK OD ISTORIJE: Srbin je rezervisao šampionski prsten!

M.M.

12. 06. 2023. u 11:51 >> 11:51

PRVA meč-lopta za Jokića i družinu.

НИКОЛА ЈОКИЋ НА КОРАК ОД ИСТОРИЈЕ: Србин је резервисао шампионски прстен!

FOTO: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera će u noći između ponedeljka i utorka ugostiti Majami, utakmica će se igrati u "Bol" dvorani, a izabranici Majka Melouna će imati priliku da pred svojim navijačima ispišu istoriju.

Nagetsi su igrali sjajno čitave sezone, a u nokaut fazi su svoju igru podigli za još stepen više.

Na samom startu plej-ofa su eliminisali Minesotu bez problema, da bi kasnije bili bolji od Finiksa i Los Anđeles lejkersa.

Nikola Jokić igra zaista neverovatno u doigravanju i velike su šanse da će se okititi titulom najkorisnijeg igrača finala.

Momci iz Kolorada su pretrpeli brejk u drugoj utakmici, ali im nije dugo trebalo da postave stvari na svoje mesto. U trećoj utakmici su vratili izgubljeno, da bi dva dana kasnije još jednom pokorili Floridu i doveli sebe na samo korak od prve titule u istoriji franšize.

Poslednji susret se završio rezultatom 95:108, a Nikola Jokić je imao učinak od 23 poena i 12 skokova.

Najefikasniji pojedinac na terenu bio je Eron Gordon koji je ubacio 27 poena, Brus Braun je dodao 21, dok je Džamal Marej imao dabl-dabl učinak od 15 poena i 12 asistencija. U poraženom taboru Džimi Batler i Bem Adebajo su kombinovano imali 45 pogodaka.

Navijači se nadaju da će ovo biti poslednja utakmica u sezoni i da će njihovi ljubimci napokon otići na zasluženi odmor.

Tim iz Kolorada jeste u velikoj prednosti, međutim, ukoliko prva "meč-lopta" ne bude realizovana, serija će se vratiti u Majami.

Svi u Denveru su svesni važnosti utakmice, a mi verujemo da će popularni Džoker osvojiti šampionski prsten i ubrzo krenuti put Srbije jer se u nedelju u njegovom rodnom Somboru održavaju trke konja u kojima će učestvovati njegovi ljubimci.

NAŠ TIP: H1 -7,5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije